Кариери в бяло

Published by burn on

Кариери в бяло представя календара на международните изложения за работа за медицински персонал през тази есен. Събитието ще се състои в девет европейски страни, в периода Май – Юни. Изложенията са изключително насочени към медицинския персонал, търсещ работа в страната и в чужбина. Ще присъстват най-големите компании за подбор на медицински персонал в Европа.

Българските здравни работници са поканени да се присъединят към събитието на следните дати:

Варна, 14-ти Май (събота), 10:00 – 16:00, Хотел Черно Море (бул. Сливница 33)
София, 15-ти Май (неделя), 10:00 – 16:00, Хотел Рамада Принцес (бул. Мария Луиза 131)
Кариери в бяло е създадена от млад екип през 2008год. Тринадесетият сезон на изложението, ще доведе много частни болници, клиники и техни посредници, за да бъдат по-близо до здравните работници, търсещи нови професионални възможности и да ги подкрепят пряко в намирането на желаната работа. Предлаганите оферти са за страни като Великобритания, Ирландия, Германия, Франция, Белгия, Дания, Норвегия, Финландия, Швеция, Австрия, Швейцария и Близкия изток. Могат да кандидатстват здравни работници от всички специалности и медицински степени.

Посещението на изложенията е напълно свободно и безплатно. Здравните работници се съветват да си подготвят въпроси към международните работодатели и да носят кратка автобиография.

Кариери в бяло е платформа, насочена към медицински специалисти търсещи работа, давайки им възможност да се срещнат с няколко потенциални работодателя. Предлагат се заплати, започващи от 2 200 евро за сестри и лекари-специализанти и от 4000 евро за лекари специалисти. Предлагат се още езикови курсове и подкрепа в кариерното развитие.

Повече информация може да се намери на официалната страница на събитието.

Кариери в бяло – www.careersinwhite.com –contact@careersinwhite.com

Categories: Новини