Фестивал на Здравето

Published by burn on

Събитието “Фестивал на Здравето” се организира от фондация в обществена полза „Здраве за моята майка“ и проекта Здравей!

Проектът Здравей стартира само преди две години, и в момента има над 68000 последователя във Фейсбук, сайтът се посещава от над 17000 уникални потребителя всяка седмица, а за периода 01.01.2016 – 31.01.2016 има над 68000 уникални посещения!

Идеята на проекта с идеална цел “Фестивал на Здравето” е да организираме най-големия, най-забавния и най-полезния за хората Фестивал свързан със Здраве и Спорт!

Събитието ще даде възможност на посетителите да разгледат множество проекти и фирми свързани с балансирания начин на живот, да опитат различни здравословни неща за хапване, да участват в множество игри, уъркшопи, спортни занимания, да чуят лекции на най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта и да се насладят на танци, музика и пиеси подготвени от децата и техните ръководители, както и от възрастните.

Идеята ни е не само да кажем на хората в България как да живеят по-балансирано и да са по-здрави, а да ги направим част от всичко, като им дадем възможност да се докоснат и преживеят Здравето и Спорта!

Събитието очаква да посрещне над 15 000 малки и големи посетителя на ден.

Те ще имат възможността да посетят три големи шатри с различна тематика, да се включат в уъркшопите и спортните занимания, да чуят интересни и ценни лекции, да хапнат в пикник зоната, да развихрят талантите си в арт зоната, да се включат в нашите интересни игри и многото предизвикателства и да се насладят на живите представления на специално подготвена сцена!

Посетителите ще бъдат от всички възрастови групи.

Във Фестивала ще се включат стотици доброволци, десетки организации, фирми, училища и лектори свързани с балансиран начин на живот!

КОГА И КЪДЕ

Фестивалът на Здравето ще се проведе на датите 11-12.06.2016 (събота и неделя) и обещава да бъде най-запомнящото се събитие свързано със Здраве за тази година!

Ще се проведе в град София, мястото е в Южен Парк на Голямата поляна на площ от над 8000 кв.м.

Най-голямото събитие за Здраве и Спорт Фестивалът на Здравето, ще бъде напълно безплатен за всички посетители!

Ще бъде организирано предварително записване за всички мероприятията 🙂

Очакваме те! 🙂

Плограма на фестивала

Categories: Новини