Rallis – център за лечение на наднормено тегло и целулит гр.София

Published by burn on

Център с многогодишен опит в лечението и профилактиката на наднормената телесна маса, затлъстяване и целулит.

Лечението е комплексно и се провежда под непрекъснатия контрол на лекар. На всеки един пациент се провежда подробна анкета за начин на хранене понастоящем, анализират се хранителните навици и хранителен прием, оценява се хранителния му статус посредством измерване на обиколки и определяне на телесния състав чрез професионален импедансометър.

Измерването на телесния състав дава информация за количество мускулна и мастна маса в килограми и сегментното им разпределение в крайниците и торса, мастна маса и водно съдържание в %, определяне на Висцерална мастна маса и основна обмяна на организма, а така също и безмастна маса в организма.

Въз основа на хранителната анамнеза и оценения телесен състав се изготвя индивидуален хранителен режим на всеки пациент и се предлага подходящ пакет от процедури за 10 или 15 дни. Ежедневно се прилага комбинация от процедури с нискочестотен ултразвук, дрениращ масаж, дълбок вакумен масаж, безиглена мезотерапия, инфрачервена сауна в съчетание с ръчен масаж на цяло тяло.

Шедьовърът в гамата, за да получите най-доброто от естетичната грижа на масажа

Le Skin V6

Le Skin V6 на Ivea е професионален уред базиран на неинвазивна технология за рефлексо-депресо-терапевтичен масаж, осигуряващ естетична грижа за лице и тяло.

Ivea Technologie е утвърдена и забележителна технология, която обединява принципите на пулсиращия вакуум, и приплъзването на кожната гънка с помощта на сферични масажни глави. По този начин се постига деликатно, но дълбочинно върху всички кожни структури, включително при по-трудно достъпни зони. Със специфичната вибрация на пулсиращия вакуум се подпомага реактивирането на физиологичните функции на кожата, стимулира се клетъчната обмяна, обогатяването на клетката с кислород и хранителни вещества, отстраняването на токсини и въглероден двуокис.

Le Skin V6 притежава масажна глава с уникален дизайн и функционалност, която усилва механичния и масажния ефект на процедурите, като мобилизира кожната структура. Със своята кръгла форма и подвижни вградени сфери, масажната глава се движи леко и гладко по кожата. Във всички посоки, без нужда от масажно масло или контактен гел, тя следва естествения контур на тялото. Засмукването с вакуума на кожната гънка от сферичната масажна глава е нежно, деликатно и равномерно. Приплъзването на кожата при този масаж е изключително лесно за терапевта и приятно за пациента. Без болка, прищипване, притискане, синини, скъсани капиляри.

Масажната глава се превръща в третата ръка на вашия терапевт, който през цялото време не губи сетивния контакт с кожата на пациента и може непрекъснато и прецизно да регулира параметрите на работа в зависимост от индивидуалните характеристики. Ефективността на рефлексо-депресо-терапевтичния масаж се равнява на 7 ръчни масажа, дарявайки кожата с нежна мануална гимнастика.

Ultra BF 36

Професионален апарат за липоредукция с нискочестотен ултразвук при 28-32kH Иновативна и адаптирана технология за редуциране на мазнини, приложима за мъже и жени в комбинация с последващ рефлексо-депресо-терапевтичен масаж.Грижи за силуета:


♦ Бодишейпинг
♦ Антицелулитна терапия
♦ Лимфодренаж
♦ Стягане на кожата
♦ Грижа за корем и талия
♦ Бюст и деколте
♦ Уморени крака
♦ Следродилни грижи
♦ Контуриране след отслабване

Естетична медицина:


♦ Грижи преди и след естетична медицина
♦ Процедури за отслабване
♦ Третиране на белези и стрии
♦ Отоци
♦ Лимфология

Body Mass Analyzer InBody 230

bodymassBody Mass Analyzer е професионален уред за измерване, контрол и анализ на телесна маса чрез биоелектричен импедансен директен сегментен анализ в пет зони – торс, горни и долни крайници.

Изследването с InBody 230 дава информация за телесните компоненти – тегло, мускули, мазнини, обща вода, свободна от мазнини маса. С него може да се диагностицира наднормено тегло/затлъстяване чрез определяне на BMI, процент мазнини в организма, съотношение талия – ханш, основен метаболизъм.

Сегментният анализ показва разпределението на мускулите и мазнините в отделните части на тялото, като по този начин дава възможност да следите и контролирате как те се променят и да изберете какво да коригирате.

MedSculpt

Пациентите са под постоянен лекарски контрол и диетотерапията се променя динамично съобразно постигнатите резултати и промените в телесния състав. Пациентите се диетообучават по отношение на здравословното хранене и физическа активност. Изграждат се трайни хранителни и двигателни навици с цел контрол на телесното тегло и трайно запазване на постигнатите резултати.
Безиглена мезотерапия
Мезотерапията е създадена преди 50 г. от френския лекар Мишел Пистор за лечение на ревматологични и кожни проблеми. През последните години тя намери своето място в света на естетичните процедури като алтернатива на липосукцията и антицелулитно лечение.

Безиглена мезотерапия

Мезотерапията представлява инжектиране посредством специален пистолет на актвно действащи вещества в мезодермата (средния слой на кожата), които разграждат целулита и подобряват лимфната и венозна циркулация. Предимствата на мезотерапията са че тя осигурява проникване на активните съставки в дълбочина в кожата, до където антицелулитните кремове не могат да достигнат. Недостатъците са болките от инжекционното приложение на активните субстанции и възстановителния период свързан с отоци и хематоми.

При безиглената мезотерапия този проблем е преодолян като активните субстанции се вкарват в кожата чрез ултразвук напълно безвредно и безболезнено. Ултразвукът е отдавна използван във физиотерапията заради способността му да прониква в дълбочина в тъканите като в същото време улеснява и навлизането на различни лекарствени субстанции в дълбочина в кожата. Съвременните ултразвукови апарати разработени специално за корпомоделиране (оформяне на тялото) са с такава честота, при която ултразвуковите вълни достигат до подкожните мазнини и разрушават мастната капка в мастната клетка – процес известен като липолиза. Комбинираното приложение на ултразвукова процедура и мезотерапевтичен коктейл води до премахване на целулита.

Целулитът е проблем, засягащ 90 % от жените. Обикновено се появява във възрастта между 25 и 35 г. и се увеличава с времето. За това колкото по-рано се започне лечението толкова по-добри са резултатите.
Инфрачервена кабина
rugKleinИнфрачервеното излъчване или инфрачервената светлина е електромагнитно излъчване с дължина на вълната от 770 nm до 1 mm, тоест, по-голяма от тази на видимата светлина и по-малка от тази на микровълновото излъчване. Инфрачервеният спектър се дели на три области: IR A , или къси вълни; IR B , или средни вълни, и IR C , дълги вълни. Често инфрачервените лъчи се наричат още топлинни лъчи, поради силно изразения си топлинен ефект, на който се дължат полезните им свойства.

Инфрачервена кабина

Инфрачервените топлинни кабини на Health Company излъчват инфрачервена топлина от дълговълновия диапазон, която съвпада с тази на генерираната от човешкото тяло топлина – т.е. тя е ефективна и безопасна. Прониквайки в тялото на дълбочина до 4 мм, инфрачервените вълни нагряват мускулите и тъканите. Усещането е подобно на това, когато сме седнали в тиха вечер на залез слънце и то приятно ни затопля. В началото на сеанса топлинното въздействие засилва кръвообращението, а малко след това започва обилно изпотяване (температурата в кабината е не повече от 60 градуса). С потта от организма се извеждат шлаките и токсините, солите на тежките метали, мастните киселини и излишния холестерин. Извършва се прочистване на организма.

Интензивното изпотяване изгаря калории. В тялото активно циркулира обогатена с кислород кръв, което се отразява благоприятно на имунната система, подпомага възстановяването на естествения баланс в организма, което прави кожата красива и нежна. Редовното използване на инфрачервената топлинна кабина влияе положително и при ревматичен артрит и кожни заболявания, като псориазис, екзема, акне. Резултатът се дължи на обилното потене, което изхвърля токсините от най-дълбоките слоеве на кожата. Редовното ежедневно прилагане при сравнително ниски температури (40-60°С) балансира изпотяването наред с всички други благоприятни въздействия на инфрачервената топлинна Кабина.

 

 

КОНТАКТИ

гр. София ул. Владайска 75, ап.1
Телефони 02 953 30 08, 0877 80 13 13
Email rallis.bg@abv.bg
Website: www.center-ralis.com