NeoCell Натурален колаген

Published by burn on

      NeoCell Laboratories NeoCell Laboratories е най – голямата компания в света предлагаща продукти базирани на натурален колаген!
      “Ние вярваме в силата на колагена, както и способността му да подхранва и регенерира кожата, като предоставя не само младост на тялото, но и сила на духа”.

 

 

Нашата история:
NeoCell е основана през 1998 г. от американеца Ал Куадри. След претърпяване на тежка сърдечна операция възстановяването му било много тродно и тежко. След дългото време прекарано в болницата мускулите му започнали да атрофират, както и цялостното състояние на организма му било много отпаднало. Като част от лечението му предписват специален прием на колаген за укрепване и възстановяване на загубената мускулна маса и съединителната тъкан. В рамките само на няколко седмици Ал започнал да се възстановява и бързо си възвърнал загубената енергия и жизненост.

След възстановяването си той решил да създаде продукт с надеждата, че ще може да помогне на милиони хора по света страдащи от недостиг на колаген. Неговата цел била да създаде натуралени продукти които да помогнат на милиони хора по света да се чувстват по-млади и да живеят по-дълъго и по-щастливо. И с тази непоколебима идея била създадена NeoCell като малка семейна лаборатория с идеята да разрботи натурални продукти с anti-aging ефект с премиум качество и чистота на съставките.

Днес NeoCell е марка колаген #1 в света и лидер в областта на натурални продукти с anti-aging ефект. Ние сме горди да кажем, че милиони хора по света ползват нашите продукти и печелим доверието им с всеки изминал ден. Това ни кара непрекъснато да се развиваме и да увеличаваме нашата продуктова гама базирана на иновации в индустрията и производствените процеси. Ние произвеждаме натурални продукти и гарантираме истинността на етикета и ефикасността на активните съставки със сертификати от FDA и GMP така, че хората да живеят с увереност и спокойствие.

Сертификати за качество: „Фокусирани сме върху качеството и целта ни е да направим качетвото достъпно” От самото си основаване ние сме фокусирали производството си върху натурални продукти на колагенова oснова с anti-aging ефект. Ние притежаваме сертификат GMP (good manifacturing practice), който е гарант за най-високо качество в производството. Всеки един продукт преди да бъде пуснат на пазара премнава над 150 теста. Чрез патентован ензимен процес всички наши продукти са стандартизирани за максимално усвояване.

Ние гарантираме всяко активно вещество в продуктите с функционална биоактивна ефективност и истинност на етикета. Ние сме се наложили, като компания предлагаща натурални продукти на базата на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на активните съставки. Днес продуктите на Neocell се продават в повече от 60 страни по целия свят. „Осъществяване на по-качествен живот не е нещо към което се стремим… това правим вече 15 години. Това е нашата страст.”

КОНТАКТИ

Гр. София
Адрес: кв. Гео Милев, ул. Едисон 43
Телефон: 0878 363 605
e-mail: office@neocell.bg
web site: www.neocell.bg