Д-р Христина Арнаутска – Ортодонт гр. Варна

Published by burn on

Доктор Христина Арнаутска е стоматолог – ортодонт, практикуващ в град Варна. Лекарят предлага цялостно лечение, съобразено с вашите нужди и желания. В кабинета си, доктор Арнаутска извършва лечение на нарушени съотношения на челюсите и зъбните дъги и неправилно подредени зъби, чрез ортодонтски апарати и брекети.

 

УСЛУГИ

Ортодонтското лечение

Ортодонстско лечение се назначава при коригиране на криви зъби или при аномалии в междучелюстните съотношения. Кривите зъби не са само естетичен проблем, но и функционален. За ортодонсткото лечение няма възрастова граница, но лекарите ортодонти, съветват пациентите, периода да е между 8-15 години. Крайна задача при ортодонтското лечение е постигане на функционален и естетичен оптимум.

Лечение на зъбно-челюстни деформации

Лечението на зъбно-челюстни деформации се извършва с помощта на ортодонтски апарати. В зависимост от симптомите, зъбно-челюстните деформации се делят на три вида: на отделната челюст, на отделните зъби и в съотношение между зъби и челюст. Ортодонтските машинки представляват пластинки изработени от метал или пластмаса, които се закрепват към зъбите, чрез куки и дъги.

В кабинета на доктор Арнаутска ще получите полезни консултации и съвети, оптимален и индивидуален план за лечение. Ортодонтски кабинет е оборудван с модерна техника, материали и инструменти за качествено и безболезнено лечение.

КОНТАКТИ

Д-р Христина Арнаутска – ортодонт
Адрес: гр. Варна, ул. Проф. Константин Иречек №6
Тел.: 052 636 219
Моб. тел.: 0888 599 678
E-mail: ortho_hits@abv.bg