Хоспис “Маринела” гр. София

Published by burn on

Хоспис “Маринела” се намира в София, кв. Овча купел, ул. “Любляна” № 34Б, с прекрасно изложение към Витоша. В хосписа пациентите получават денонощно 24 часово обслужване и медицинско наблюдение.

Приемат се възрастни и болни лица в слединсултни състояния, хронични заболявания, след тежки оперативни интервенции, онкоболни, хора с травми и др.

За потребностите на настанените се грижи екип от лекар-консултант, анестезиолог-реаниматор, специалист по палиативни грижи, медицински сестри, болногледачи, рехабилитатор и социален работник. Всеки пациент получава индивидуални грижи и внимание, а персоналът се стреми към максимално облекчаване на страданието.

За всеки пациент се съставя индивидуална рехабилитационна програма при постъпване в стационара. При нужда се правят консултации с лекар-специалист.

Хосписът разполага с 60 многофункционални легла. Обстановката е уютна и модерна, стаите са оборудвани с всички съвременни удобства. Храната е здравословна и диетична, съобразена с нуждите на пациентите.

ГАЛЕРИЯ

КОНТАКТИ

София, кв. Овча купел
ул. “Любляна” № 34Б.
Телефони: 087 871 05 01, 088 465 05 15, 087 891 35 26
Уебсайт: http://www.hospismarinela.com/