Gelavistaortho – дентален кабинет гр. София

Published by burn on

Нашата мисия

Нашият екип има за цел да предостави на всеки пациент възможно най-ефективното, качествено и индивидуализирано ортодонтско лечение. Квалифицираният персонал и приятната атмосфера на нашия кабинет ще Ви даде нужната сигурност в успеха по пътя към хубавата усмивка и здравето на цялата уста. Добре дошли!

Екип

Доц. Лаура Андреева е завършила Факултета по Дентална Медицина – София през 1983 с отличие. Има специалности по:
• социална медицина и организация на здравеопазването (1990 г.)
• ортодонтия (1992 г.)
• обща дентална медицина (2005 г.)

Дългосрочна специализация е провела в Кралския Университет на Лиеж – Белгия през 1996 год. През 2003 год. защитава докторска работа на тема „ Показания за лечение на отделната зъбна дъга в ранно смесено съзъбие”. През 2005 става доцент по ортодонтия във Факултета по Дентална Медицина, където е и преподавател. Доц. Лаура Андреева е президент на Българското Ортодонтско Общество, президент на българския филиал на Академията Пиер Фошар, член на Световната и на Европейската Ортодонтска Асоциация.

Д-р Виктория Гургуриева е завършила Факултета по Дентална Медицина – София през 2007. По настоящем докторант по Ортодонтия във Факултета по Дентална Медицина – София. Нашият екип редовно посещава местни и международни ортодонтски събития и конгреси, за да обогатява знанията и уменията си в прилагането на най-новите методи и технологии.

Мария Михайлова – мениджър

Диляна Цветкова – ортодонтски зъботехник

УСЛУГИ

  • Ранно лечение
  • Ортодонтия за възрастни

КОНТАКТИ

Gelavistaortho – дентален кабинет гр. София
Адрес: София, ул. “Н. В. Гогол” № 23
Тел.: 029449270, 028438214
Е-mail: