ITS | Здравен портал

D.S. Dent – Дентална клиника гр. София

D. S. Dent е Дентално студио, което приема пациенти в град София. През 2005 година стартира цялостна реконструкция на клиника ДСДЕНТ, с оборудване и с партньорството на
A-dec /водещата фирма производител на дентална техника в САЩ/.

Стоматологичните юнити в кабинетите са произведени 2005 година-последно поколение като моделите Cascade са най-луксозните в производствения им каталог. Периферната апаратура също е продукт на утвърдени фирми.

От 1992 година, клиника D.S. Dent поддържа и развива отделение за нощни и празнични дежурства. За тези години натрупва безценен опит и се утвърждава като модерния център за качествена, висококвалифицирана помощ по всяко време на денонощието.

Оборудван с най-съвременна диагностична апаратура
Лекари специализиращи спешните състояния, включително и хирургия
Разположен на възлово транспортно място

ДЕЙНОСТ:

Решението да пристъпите към протезиране със зъбни импланти е от съществено значение за Вас и Вашето здраве. Поставянето на зъбни импланти при нужда се отразява положително на целия организъм и запазва неговото добро здраве в дългосрочен план. Със зъбните импланти вие запазвате Вашия младежки вид.

Зъбните импланти, използвани най-често клиниката са кореново-оформени импланти, които заместват естествените зъбни корени в зоните на липсващите зъби. Зъбният имплант е изкуствен зъбен корен, позволяващ стабилност за изкуствената корона.

След поставянето на зъбните импланти се извършват необходимите профилактични прегледи.

Порцеланови фасети

Порцелановите фасети представляват люспички , които се залепват за фронталната повърхност на зъба и подобряват естетиката на усмивката. Използват се за козметични промени на износени, оцветени, отчупени или с неправилна форма зъби.

Те осигуряват максимално естествен вид на зъба. Тъй като порцелановите фасети имат стъклоподобна структура, те имат голямо предимство пред останалите естетични бондинг материали- прозрачни са. След като порцелановата фасета се залепи за зъба, тя имитира емайла и неговата прозрачност.

Порцелановите фасети са устойчиви на оцветяване. Материалите използвани за естетични възстановявания са устойчиви и не променят цвета си. Основното предимство на порцелана е, че не се оцветява.

Фасетите не са универсални и се използват само в случаите, когато стоматологът прецени, че има индикации. Това става след обстоен преглед и снемане на предварителни отпечатъци от горни и долни зъби. Дори и да не сте подходящ за фасети, лекуващия стоматолог може да ви предложи алтернативни варианти за постигане на желания естетичен ефект.

Избелване

С термина избелване на зъби се означава промяна в интензитета (наситеноста) на цвета на зъбите в човешката уста спрямо предишното им състояние.

Почти всеки може да се възползва от избелването. Има възрастова бариера от 13г., с която се съобразяваме. След преглед в нашата клиника се прави анализ и подробно се обяснява на пациента от кой цвят започваме, колко нюанса ще избелим, какво ще се постигне в крайна сметка. След процедурата най-голямото удовлетворение за нас са щастливите пациенти, които са изненадани от резултатите.

Доказано е, че бляскавата усмивка е една от чертите, които най-силно въздейсвтат върху цялостната Ви визия. Освен това, тя Ви осигурява самочувствието, за което винаги сте мечтали, и примамливия външен вид, привличащ противоположния пол на подсъзнателно ниво.

Обширно проучване и клинични изследвания сочат, че избелването на зъби под наблюдението на специалист-стоматолог е безопасно.

КОНТАКТИ

D.S. Dent – Дентална клиника гр. София
Адрес: гр. София, ул. Поп Богомил 46
Тел.: 02/ 9832019; 02/ 9831789; 0888 577677
Е-mail:
Web site: http://www.dsdent.com

error: Alert: Content is protected !!