Д-р Дафинка Димитрова Василева – Лекар по УНГ болести гр. Пловдив

Published by burn on

Д-р Дафинка Василева – лекар-специалист по УНГ болести гр. Пловдив

 

 

Д-р Дафинка Василева практикува своята основна дейност на територията на гр. Пловдив.

Д-р Василева извършва консултативни прегледи, диагностика и лечение на УНГ заболявания при деца и възрастни.

Дейности:

Диагностика на УНГ заболявания.

Д-р Дафинка Василева извършва диагностика на заболявания на ухото – възпалителни и невъзпалителни заболявания на външното, средното и вътрешно ухо, нарушения на слуха при деца и възрастни; носни заболявания – затруднено носно дишане при ринит, синузит, увеличена носна сливица,доброкачествени и злокачествени заболявания на епифаринкс; заболявания на гърлото – остри и хронични тонзилити, фаринголарингити, абсцеси,гласови разстройства.

Лечение на УНГ заболявания

Д-р Василева има дългогодишна практика при консервативно и оперативно лечение на УНГ заболяванията. Работи успешно в областта на ухото – намаление на слуха при катарални,гнойни,серозни отити, като при неповлияване от консервативното лечение , прилага оперативни техники. Специализирала в гр. Хамбург-Германия; Анталия-Турция. Д-р Василева извършва консервативно и оперативно лечение на заболявания на гърлото – остро и хронично възпаление на сливиците, като хроничното възпаление е свързано с оперативно отстраняване;абсцеси в гърлото;заболявания на фаринкса и ларинкса/включващо микроларингохирургия при необходимост/. Д-р Василева работи в областта на носа и околоносните кухини – консервативно и оперативно лечение на хронични ринити, синуити, носна полипоза. Проблемите с носа и синусите изискват лечение с противовъзпалителни лекарствени средства,отпушващи капки,промивки,лечение с антибиотици. При неповлияване – оперативно лечение – ендоназална микрохирургия.

Аудиометрия

Д-р Василева разполага с диагностичен аудиометър, предназначен за тонална аудиометрия, изчисляващ степента на загубата на слуха,както и за извършване на надпрагови аудиометрични тестове.Чрез аудиометрия може да се определи типа на нарушението на слуха и да се препоръча най-подходящата терапия за неговото възстановяване. Д-р Василева има дългогодишен опит в областта на слухопротезирането.

КОНТАКТИ

Д-р Дафинка Димитрова Василева – Лекар по УНГ болести
Адрес: гр. Пловдив, бул. България № 234, Ет. 14
Моб. тел.: 0887 239 687

Адрес 2: гр. Пловдив МЦ Ултрамед , ул. Кутловица 1

Тел:032643783