Д-р Антоанета Антонова – Специалист детски болести

Published by burn on

Здравейте, аз съм д-р Антоанета Антонова и вече 15 години работя като специалист педиатър. Завършила съм Медицински Университет – София. Моят професионален път е преминал през лекарска практика първоначално като училищен лекар, лекар в спешно отделение, участъков педиатър. От 2000 г. работя като специалист-педиатър в 22 ДКЦ, София и в частен консултативен детски кабинет. Професионалните ми интереси са в областта на детското хранене и ваксинопрофилактика. Тези мои интереси ме отведоха в телевизонното предаване Бон Апети, където от 2007 до 2009 г. години водех рубрика, посветена на детското хранене. От декември 2011 г. подновихме рубриката в Кухнята на Звездев. Тя се излъчва два пъти месечно, през четвъртък.

Нещо, което искам да споделя с вас:
Обичам работата си заради удовлетворението, което ми носи грижата за моите малки пациенти. Ако е вярно твърдението, че човек ако обича това, което работи, то той няма нито един работен ден, то тогава смело мога да каже, че нямам нито един работен ден.
Раждането на дете е най-хубавото нещо, което може да се случи на едно семейство. За да отгледате здраво и добре възпитано дете, се нуждаете от професионалните съвети на специалист-педиатър. Уверявам ви, че в България има прекрасни детски лекари и вие можете напълно да разчитате на тях. Майчинството и бащинството е едно от най-вълшебните и същевременно едно от най-отговорните неща в живота. Затова вие трябва съзнателно да се подготвяте за този момент. Направих този сайт, за да ви помогна да бъдете по-добре информирани. Липсата на информация води до излишни страхове, прави ви подвластни на мнението на недостатъчно информирани хора, пречи ви да вземате правилните решения и ви кара да се чувствате безпомощни.

Моят основен съвет като педиатър и майка:
Дарявайте децата си с любов. Използвайте всяка възможност да поиграете и да поговорите с тях , защото няма нищо по-страшно от нараненото детско сърце. Станете техен приятел , за да сте съпричастни със стремежите и мечтите им. Не пренебрегвайте детето си заради работата , защото така можете да изпуснете важни моменти от неговото развитие, които никога вече няма да се повторят.

ГАЛЕРИЯ

 

КОНТАКТИ

Д-р Антоанета Антонова – Специалист детски болести
Адрес: гр. София
Моб. тел.: 0888 244 155
Тел.: 02/ 89 29 842
E-mail: antoaneta@antonova.bg