BioHorizons гр. София

Published by burn on

Implant BH

Имплант Би Ейч е официален представител на производителя на висококачествени импланти и протетични компоненти BioHorizons, САЩ за българския пазар. Фирмата е създадена в началото на 2013 г. с цел да предложи на стоматолозите в България едни от най-високо технологичните продукти в областта на денталната медицина.

Клиенти:
Дентални лекари – хирурзи практикуващи имплантология
Дентални лекари – протезисти
Зъботехнически лаборатории
Пациенти, нуждаещи се от лечение със зъбни импланти

Имплант Би Ейч разполага с целия набор от импланти, инструменти за имплантология и протетика за провеждането на успешно лечение на дори и най-специфичните клинични случаи. Можем да доставим поръчаните продукти в рамките на страната до 48 часа и осигуряваме консултация по телефона по всички възникнали въпроси, свързани с използването на системата.

Продукти
Технологията Laser-Lok
Дентални импланти
Протетика
Биологични материали
Инструменти

Фирмата предлага и Хирургична асистенция:
Това е услуга, която е разработена специално за денталните лекари, които прохождат в сферата на имплантологията или вече са се наложили като такива, но не искат да инвестират големи средства за оборудване и наличности.

Услугата включва обучен екип от хирургични медицински сестри, който идва при вас с целият набор от различни размери импланти инструменти и консумативи. Вие имате възможност по време на самата операция да изберете най – подходящият размер имплант и необходимите Ви материали.

Защо да се възползвате от от това предложение?

Осигурена е професионална и компетентна асистенция по време на оперативният процес.
Осигурени са всички размери импланти BioHorizons® и можете да прецените най – подходящият размер имплант по време на самата операция.

Посещението на екип е напълно безплатно и в края на операцията трябва да се заплатят единствено материалите, използвани по време на манипулацията

КОНТАКТИ

BioHorizons гр. София
Адрес: http://www.implanti.bg
Тел.: 02/ 8650075; 0896890821
Е-mail: