Дом за възрасни хора с физически увреждания и хоспис “Света Магдалена” – гр.Варна

Published by burn on

Дом за възрасни хора с физически увреждания и хоспис “Света Магдалена” е създаден от д-р Миглена и Ивайло Бояджиеви. Те са създателите на хоспис “Св. Иван Златоуст” и заедно с всички пациенти се приютиха в Дома за възрастни хора с физически евреждания и хоспис “Света Магдалена”.

Д-р Бояджиев е участвал и в създаването на стационара към хоспис “Царица Елеонора”, но поради несъгласие в отношението към пациентите, високите цени и липсата на парк оттегля участието си в този проект.

Дом за възрастни хора с физически увреждания и хоспис “Света Магдалена” се намира във Варна, в курортен комплекс “Св. Св. Константин и Елена” до Ботаническата градина. Разполага със собствен парк и линейки, които са на разположение 24 часа в денонощието.

Чрез комплексни медицински и духовни грижи да запазим качеството на живот на всички пациенти, независимо от тяхното заболяване и стадий на болестта. Пациентът като личност, а не като заболяване – това е нашето мото.

На разположение на настанените е екип от специалисти:

*д-р Ивайло Бояджиев – лекар специалист;

*д-р Миглена Бояджиевa – лекар;

*д-р Пенева – Физикална и рехабилитационна медицина;

Ако желаете да постъпите в хосписа или да настаните Ваш близък ние можем да Ви консултираме и да съставим индивидуален лечебен план съобразен със заболяването и Вашите желания.

Дом за възрасни хора с физически увреждания и хоспис “Света Магдалена” се намира във Варна, в курортен комплекс “Св. Св. Константин и Елена”. В хосписа работи високо квалифициран екип под ръководството на д-р Миглена и Ивайло Бояджиеви. Те са създателите на хоспис “Св. Иван Златоуст” и заедно с всички пациенти се приютиха в Дома за възрастни хора с физически евреждания и хоспис “Света Магдалена”, за да дават много по-качествена услуга на хората, които им се довериха.

Месечна такса 800 лева, която включва всички разходи по обгрижването на пациента. Като това са: хранене, хигиенни грижи (тоалет, къпане, бръснене), 24-часово медицинско наблюдение и др. Хосписа предлага и подневно обслужване на пациенти. Примерно цената за 15 дни е 400 лева.

Дом за възрасни хора с физически увреждания и хоспис “Света Магдалена” предлага:

-Непрекъснато 24 часово медицинско наблюдение;
-Контрол на болката и симптомите, съпътстващи заболяването;
-Квалифицирани грижи за тежко болни и болни в терминално състояние;
-Рехабилитация на лечебна физкултура;
-Лечебно и диетично хранене;
-Обучение на болните и техните семейства;
-Емоционална, социална и духовна подкрепа на болните и техните близки;
-Обучение на доброволни сътрудници;
-Занимания по интереси;
-Посещения на културни мероприятия;
-Екскурзии в страната;
-Частен транспорт с линейка денонощно.

licenses1 licenses2 licenses3 licenses4

Галерия

d1 d2 d3 d4 d5 d6

 

КОНТАКТИ

Дом за възрасни хора с физически увреждания и хоспис “Света Магдалена” – гр.Варна
Адрес: гр. Варна к.к. “Св. Константин и Елена”, ул. 30-та, № 14
Тел.: 0899 999 925;0897 526 633; 052 354 900
Е-mail: