Фаркол АД гр. Бургас

Published by burn on

„Фаркол“ АД стартира своята дейност през 1991 г. в град Бургас като регионален доставчик на фармацевтични продукти. През 1998 г. към компанията се присъединяват още две фирми, лицензирани търговци на едро на лекарства в градовете Шумен и Пловдив. Мажоритарни собственици на „Фаркол” АД са инж. Георги Базотев и съпругата му – Таня Минчева – Базотева.

От 2010 година насам „Фаркол” АД е официален представител за България на изкуствени стави и артроскопски материали на “Johnson & Johnson”.

Утвърдената търговска марка „Фаркол” АД притежава верига аптеки в бургаски регион.

Една от формулите на успеха на „Фаркол” АД е дълготрайната инвестиция в хората. Компанията се отличава със специфична атмосфера на работа, съчетаваща уют и европейско ниво на обслужване. Във „Фаркол” АД работят около 130 високо квалифицирани специалисти и работници.

„Фаркол” АД е сред най-добрите и предпочитани марки в България. Компанията работи с грижа и внимание за своите многобройни клиенти в страната, с което е завоювала висок авторитет и престиж. Вече повече от 20 години „Фаркол” АД следва своята мисия и ценности и е синоним на качество, гарантиран произход на лекарствата и добра цена.

Компанията осъществява търговската си дейност чрез модерно оборудвани четири складови бази с обща площ над 2 400 кв. м. в Бургас, София, Пловдив и Шумен. Сред активите на предприятието е и добре организираният транспорт състоящ се от над 30 превозни средства за ежедневни доставки до 700 населени места в страната.

  • Повече от 20 години „ФАРКОЛ“ АД е сред най- добрите и предпочитани марки в България

  • Повече от 20 години „ФАРКОЛ“ АД е на българския пазар в търговията с лекарства, медицински изделия и апаратура

  • „ФАРКОЛ“ АД е единствената компания в страната, създадена от обединението на три самостоятелни търговеца на лекарства

  • „ФАРКОЛ“ АД е един от най-големи доставчици на лекарства на болничния пазар у нас и коректен партньор на най-големите фармацевтични компании

  • Голямото семейство на „ФАРКОЛ“ АД се състои от високо квалифицирани и енергични служители и работници, опериращи в Бургас, Пловдив, Шумен, Плевен и София, обхващащи територията на цяла България

  • Общите ценности, които споделя екипът на „ФАРКОЛ“ АД – коректност, отзивчивост, професионално и качествено обслужване – са съчетани с предлагането на продукти с гарантирани качество и произход за увеличаване удовлетвореността на клиента.

КОНТАКТИ

Фаркол АД гр. Бургас
Адрес: гр. Бургас, бул. Сан Стефано 28
Тел.: 056/ 851721
Е-mail:
Web site: http://farkol.bg