Траянка Григорова – Психолог гр. София

Published by burn on

Траянка Григорова е специалист по клинична психология, и психотерапия практикуващ в град София.

Област на професионална компетентност: Консултирам и работя терапевтично с пациенти с житейска неудовлетвореност и емоционални затруднения, тревожна симптоматика, преодоляване на раздяла и загуба, работа върху междуличностните отношения, зависимоти, възрастови кризи, работа с деца със затруднения от различен характер. Наред с това в качеството си на клиничен психолог изготвям психологични изследвания на личността и когнитивните функции с цел представяне пред институции и ТЕЛК.

Имам опит като клиничен психолог в клиника по психиатрия към ВМА София, където съм работила с пациенти с психични страдания, покриващи пълния психопатологичен спектър.

От 2012г. до 20015г.съм работила с деца с увреждания в специализирана болница за лечение на деца с проблеми в развитието от различен характер.
В същия пероид работих и като клиничен специалист занимаващ се с консултативна и терапевтична работа в клиничен център за субституиращо лечение предлагащ психотерапия на хора със зависимости.
ОТ 2015г. съм редовен докторант в Институт за изследване на населението и човека към БАН. Интересите ми в изследоветелската област са свързани с разбиране на особеностите на психичното функционирането на пациенти с различни хранителни разстройства и в частност със свръх тегло.

Специалност: клинична психология

Психотерапевтично обучение: Имам лична психоаналитична психотерапия в продължение на седем години и съм участвала в група за супервизия в продължение на години. От 2014 години съм редовен член на БАП.

Стаж по специалността: 8 години

Месторабота и длъжност:
Индивидуална психотерапевтична практика

КОНТАКТИ

Траянка Григорова – Психолог гр. София
Адрес: гр. София, ул. Цар Асен 107
Тел.: 0898716779
Е-mail:
Web site: http://therapygrigorova.com/