СПА Центъра Дълголетие 2000 гр. Велико Търново

Published by burn on

ЕКИПА НА CITY SPA CENTER ДЪЛГОЛЕТИЕ 2000

Предвид спецификата на дейността на СИТИ СПА ЦЕНТЪР „Дълголетие 2000“,работят доказани професионалисти с дългогодишен опит. СПА – терапевт ПЕТЯ ГЕНОВА, масажист – изпълнител термални процедури СЕВЕРИНА МАРИНОВА и кинезитерапевт д-р по медицина РУСКА ПАСКАЛЕВА.

От 2001 г. Петя Генова е и преподавател по КЛАСИЧЕСКИ ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ – АКУПРЕСУРА, РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ и СПА-ПРОЦЕДУРИ за тяло. Стотиците успешно реализирали се курсисти в козметични и СПА – центрове, морски и планински курорти и в страните от Европейския съюз и продължават да практикуват изкуството на масажа върху своите многобройни доволни клиенти. След завършване на обучението получават Държавно удостоверение за професионална квалификация към НАПОО – София (Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение).

Ние считаме, че масажът, като неразделна част от кинезитерапията, влияе по определен начин на целия организъм и не трябва да се практикува от хора без образование. Освен, че е приятен и полезен има редица случаи, когато може да се окаже вреден.

Мисията на нашият център е да даряваме здраве, да релаксирате със стил, да получите индивидуална консултация и съвет за подходящата за Вас терапия, поведение в домашна обстановка и продукти за домашна грижа с цел да повишим ефекта от процедурата.

ЗА CITY SPA CENTER ДЪЛГОЛЕТИЕ 2000

Марката „Дълголетие“ възникна през 2000 година и се утвърди успешно на пазара, като синоним за качество и професионализъм. За да отговаряме и надминаваме Вашите очаквания, ние запазвайки качеството си и стилът на работа, създадохме изцяло новия и уникален CITY SPA CENTER „Дълголетие 2000“. Той е обзаведен изключително стилно и комфортно, създавайки чувство за спокойствие, удобство и уют.

За максимално улеснение на всички свои настоящи и бъдещи клиенти Ви предлагаме безплатен паркинг, Wi-Fi, просторна зала с тренировка по аеробика, пилатес и др. В непосредствена близост до нас е парк „Дружба“, търговски обекти и заведения за хранене.

УСЛУГИ:
* Частични масажи
* Лечебни и термални процедури
* Поддържащи и антицелулитни процедури
* Ексфолиации на тяло
* Цялостни масажи и терапии
* СПА ритуали
* Инфрачервена сауна
ОБУЧЕНИЕ
Дълголетие 2000 е първия учебен център във Велико Търново, където от 2000 година предлагаме програми за курс на обучение по масаж, съобразени с всички държавни изисквания.Издаваме Държавно удостоверение за Професионална квалификация по професия “Масажист” от НАПОО – София. С този документ имате право да работите като професионалист – масажист във всички СПА-центрове, салони за красота, хотели, круизни кораби и др., както в България, така и в страните от ЕС, Канада и САЩ.

Обучението се провежда в малки групи от двама до четирима човека, съобразено с индивидуалното внимание и подход към всеки един от Вас. Залата за обучение е просторна и комфортна, отговаряща на всички европейски изисквания. Курсовете се провеждат от квалифицирани и опитни преподаватели. Голяма част от учебните часове преминават в практика. Масажите се извършват върху наши професионални манекени – с цел регулиране на натиск, дълбочина, усет върху акупресурните точки. Нашата цел е да усвоите правилно учебният материал и да придобиете професионални практически навици и умения, които ще ви направят конкурентни специалисти, предпочитани от клиенти и работодатели. За тези от Вас, които ще започнат собствен бизнес, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт.

 

УЛТРАЗВУКОВА ТЕРАПИЯ
Ултразвуковата терапия е широко-приложима при борбата с болките и за стимулиране на оздравителните процеси. Тя има широк спектър на действие, безвредна е и е с много добра поносимост.
Терапията представлява преминаване на звукови механични вълни, които проникват на дълбочина в тъканите. Най-много ултразвукова енергия поглъщат нервите, мускулите и костите, а най-малко – мастната тъкан.
Преминаването на ултразвукови вълни активира междуклетъчната обмяна на веществата, което предизвиква „микромасаж“ на тъканите, протичат физико-химични процеси и не на последно място поглъщането на механична енергия загрява тъканите и има топлинен ефект. По този начин се повишава локалната температура на подлежащите тъкани в малък диапазон и при самата процедура не се усеща затопляне. Действето на ултразвуковата терапия може да се комбинира с частични лечебни масажи или с дълбокотъканен масаж като така се постига по-голямо обезболяващо, противовъзпалително и спазмолитично действие. Стимулира се възстановяването на тъканите, подобрява се микроциркулацията и обмяната на веществата.
Има широк спектър на приложение:
При мускулни спазми / отпуска сухожилията вследствие на микромасажа и сваля напрежението/
При неврологични заболявания: невралгии, неврити, плексити, радикулити
При заболявания на ставите: артрози, гонартрози, коксартрози, тендинити, бурсити, болки в горни и долни крайници, болезнени участъци в гръб, кръст, раменен пояс и др.
За възстановяване след травми, обездвиженост и скованост
С ултразвуковата терапия най-често се въвеждат лекарствени вещества в тъканите под формата на гелове. По този начин се ускорява проникването в дълбочина с обезболяващ и възстановителен ефект- фонофореза.

КОНТАКТИ

СПА Центъра Дълголетие 2000 гр. Велико Търново
Адрес: гр. Велико Търново, ул. Мармарлийска 35, ет. 2
Тел.: 0888 840 520
Web site: http://www.dalgoletie2000.com