Проф. д-р Петър Тивчев – Ортопед гр. София

Published by burn on

Професор доктор Петър Тивчев – Лекар ортопед-травматолог в град София

Професор Доктор Петър Тивчев е лекар ортопед – травматолог, практикуващ в град София. Като специалист в областта на ортопедията и травматологията, доктор Тивчев извършва лечение на заболявания на опорно двигателния апарат и ендопротезиране на големи стави.
Професор др Петър Николов Тивчев притежава множество квалификации, като някой от тях са: Висш курс по травматология и Травматология на гръбнака, Мениджмънт на Спешната медицина в Португалия и Ирландия, Остеонекрози и Хирургия на тазобедрената става и гръбнака.
Целта на Доктор Тивчев е да предостави персонално внимание и медицинска грижа, отговаряща на съвременните световни и европейски стандарти.

УСЛУГИ
Лечение на заболявания на опорно – двигателния апарат
Доктор Тивчев извършва лечение на заболявания на опорно – двигателния апарат. Част от заболяванията на опорно двигателния апарат са: артроза, плексит, псориатричен и ревматичен артрит, остеопороза. Лечението при всяко заболявания, изисква индивидуален подход.Ендопротезиране на големи стави
Доктор Петър Тивчев е специалист ортопед – травматолог с богат професионален опит. Лекарят извършва ендопротезиране на стави – лакътна, раменна, колянна и тазобедрена. Освен това извършва лечение на вродени или придобити малформации на крайниците и други заболявания.

КОНТАКТИ

Проф. д-р Петър Тивчев – Ортопед гр. София
Адрес: гр. София, ул. Бадемова гора, бл. 7Б , вх. А
Тел.: 0888 609 491, 0888 443 354