Пандерма- Д-р Мая Тачева гр. София

Published by burn on

Лазерен и дерматологичен център за естетична медицина „Пандерма” има в актива си повече от 20 години практика и натрупан клиничен опит в лечението на кожни проблеми с негативен козметичен ефект за пациентите. Гордеем се със своите успехи в прилагането на комплексни програми с модерни методи за подмладяване и поддръжка на лицето и тялото, възвръщане на тонуса и блясъка на кожата след прекарана болест или дълъг период на стрес, трайно отстраняване на окосмяване във всички зони по тялото и лицето.

В нашия Релакс център „Пандерма” успешно прилагаме неоперативни методи за отстраняване на мастни натрупвания и целулит. Имаме специално изработена програма за редуциране на теглото и възвръщане на естествените форми на тялото, в която съчетахме модерни процедури, комплекс от физически упражнения и специален режим за здравословно хранене. За възстановяване и тонизиране на тялото и виталността, имаме богата листа от различни видове масажи, които препоръчваме с индивидуален подход към всеки пациент и прилагаме с доказан ефект.

Всеки от нашите специалисти има нужната квалификация и сертификати за работа с апаратите за процедури в центровете на „Пандерма”. Самите апарати са от най-реномираните световни марки, специално подбрани по показатели за надежност, качество и безопасност на действията им. Работим със системите на производители като SILHOUET-TONE® , ELLIPSE A/S, Alma Lasers™, Thermamedic®. Подробно описание на апаратите, с които са оборудвани Център за естетична дерматология и Релакс център „Пандерма”, може да намерите тук – в темата „Апарати”.

В „Пандерма” стриктно спазваме принципа да се работи само с качествени продукти на доказали се световни производители. Така гарантираме на пациентите си максималния ефект, дълготрайността на извършената процедура и нейната безопасност за здравето им.

Всеки месец в лазерен и дерматологичен център за естетична медицина „Пандерма” има ден за безплатни консултации, които се водят от д-р Мая Тачева, д-р Пеев и от д-р Вилия Деспотова. Записването за тях е на тел. 02 869 12 10 и 0888 308 249.

 

 

КОНТАКТИ

Пандерма- Д-р Мая Тачева гр. София
Адрес: гр. София, бул. "Цар Борис III" № 69
Адрес: гр. София, бул. „Македония” №35
Тел.: 02/ 869 12 10; 02/ 952 43 19; 0888 308249; 0884 747 004; 0886 886 226
Web site: http://www.panderma.net