Оптики Юниглас гр. Варна

Published by burn on

Юниглас  е основана през 1992 г. Името й е синоним на традиция и качество. Фирмата върви по пътя на усъвършенстването – като вид на предлаганите продукти и услуги, култура на предлагане, уважение към клиентите, обучение на служители, ценова политика.

Крайната цел на всички усилия е ДОВОЛНИЯТ КЛИЕНТ.

За да задоволи всички потребности, екипът постоянно следи развитието на оптическия бранш, редовно посещава световните оптически изложения, инвестира в нови продукти, следи модните тенденции.

Юниглас е официален представител за България на търговските марки: Sisley, Benetton, Missoni, Replay, Iceberg, Laura Biagiotti, Baldinini, Nike, Enrico Coveri, Enni Marco, Swissflex, Dunlop и др.

Представител е на водещия френски производител на стъкла за очила BBGR, носител на няколко златни медала за иновации.

Юниглас е официален дистрибутор на японската компания Nidek, производител на оптическо и офталмологично оборудване с доказано качество.

Представлява също така италианската фирма за аксесоари Centrostyle, за вътреочни и цветни лещи Soleko, за диоптрични лещи и разтвори – испанската фирма Avizor.

Екип от 50 души в офисите и складовете на Юниглас ежедневно обслужва с внимание и желание своите клиенти на едро. Екип от професионалисти работи в оптиките на фирмата, за да предложи най-доброто на клиентите на дребно.

Продуктите, предлагани от фирмата са с доказано и гарантирано качество.

 

ОПТИКИ:

В магазините на Юниглас ще  намерите всичко, от което се нуждаят Вашите очи: изключително голямо разнообразие от рамки и слънчеви очила, всички видове стъкла за очила, контактни лещи и разтвори и аксесоари.
Диоптричните стъкла са в три ценови класа: висок – BBGR (Франция), среден – LTL (Италия) и нисък – Clear Vision (Китай). Юниглас е директен вносител и на трите вида. Различните материали и покрития, от които се изработват стъклата могат да задоволят индивидуалните потребности на всеки клиент.
Благодарение на постоянните ни усилия за повишаване квалификацията на очните оптици, в магазините на Юниглас ще бъдете обслужени с внимание и професионализъм.
Изработката на очилата с изключително прецизната апаратура на японската компания NIDEK гарантира високо качество на готовия продукт.

 

КОНТАКТИ

Оптики Юниглас гр. Варна
Адрес: гр. Варна, ул. Драгоман 36
Тел.: 052/ 617883
Е-mail:
Web site: http://uniglass.bg