Неолайф Онкологичен Център, Истанбул

Published by burn on

С увеличаване на онкологичните заболявания по света от изключителна важност се оказва прилагането на точна диагностика и методика при лечението им.

Качествен подход, перфекционизъм и специално отношение към пациентите!

„Неолайф Онкологичен Център”, Истанбул е специализирана клиника за доболнична медицинска помощ, която е известна с високите си постижения в областта на ранната диагностика и лечение на рак, като прилага най-съвременните протоколи за лечение, използвайки най-модерните технологии, заедно с международно доказани лекари и опитни медицински специалисти.
Леченията за които „Неолойф“ осигурява високотехнологично оборудване засяга областите:

  • Невро-хирургия-/мозък и гръбначен мозък/
  • Коремна хирургия
  • Гръдна хирургия
  • Урология
  • Гинекология
  • УНГ
  • Рак на гърдата

Центърът е част от Bozlu Group, с 20 години опит в управлението на нуклеарната медицина и лъче терапевтични отдели в частни, обществени и университетски болници. Bozlu Holding има много международни инвестиции в областта на онкологията (диагностика & лечение) в региона.

Безопасно, безболезнено и ефективно лечение с Truebeam!

Truebeam е последно поколение на технологиите при лечението на рак. Системата използва изцяло модернизирана конструкционна система за контрол, както и разнообразие от технически иновации като динамично синхронизиране на образи, позициониране на пациента, управление на движението и третиране на доставката.

„Неолайф Онкологичен Център” е оборудван с уникалната технология “Trubeam STx”, която осъществява всички видове лечения за лъчетерапия и радиохирургия. Това е най-ефективната технология в радиотерапията и радиохирургията. Truebueam STx комбинира различни платформи за лечение в един уред – радиотерапия, радиохирургия и компютърна томография.

Как се извършва лечението с Truebeam?

Лечението представлява стандартен процес на радиотерапия, но 5 пъти по бързо и ефективно. Благодарение на методите за образна диагностика страничните ефекти в процеса на лечение са сведени до минимум чрез увеличената защита на тъканите, което от стоя страна засилва ефекта на въздейстие върху тумора чрез модулна интензивност.
Чувствителността на системата Truebeam е по-малка от 1 милиметър. Това дава възможност да се третира проблемната зона и преместването на тумора за по-малко време при дозирането. Точността на системата се дължи на усъвършенствана структура, която формира нови нива на синхронизация между технологиите за образна диагностика, позициониране, управление на движението, формиране на лъчението, дозировката и осигурява точен контрол на всеки 10 милисекунди по време на лечението. Следят се повече от 100 000 показателя, което гарантира, че системата поддържа„точен изоцентър“ или фокус на лъчението. Високото ниво на чувствителност позволява на лекарите да работят с тумора отвътре с изключителна точност върху един непрекъснато подвижен орган.

Какъв вид тумори може да третира TrueBeam?

Радиотерапията TrueBeam може да се използва за лечение на всички видове тумори,
изискващи лъчетерапия. Съществена разлика се забелязва при лечението на тумори на белите дробове, гръдния кош, простатата и спиналната област. В допълнение на това, системата TrueBeam предоставя технологията Gated RapidArc, която проследява движението на тумора и го балансира посредством дозирането с постоянно спининг образно диагностициране около пациента.

ПЕТ/КТ – ранната диагностика спасява живот!

В департамента по Нуклеарна медицина на „Неолайф Онкологичен Център” се предлагат актуалните технологии ПЕТ/КТ (F-18 FDG, Ga-68 PSMA ve DOTA-TEC ) и Гама-камера.
ПЕТ/CT е хибриден метод за изобразяване/образна диагностика, образуван след интегриране на устройствата ПЕТ (Позитронно – емисионна томография) и СТ (компютърна томография), осигуряващ едновременното придобиване на метаболитна и анатомична информация за органите.

Основен източник на енергия за човешкото тяло е глюкозата. Туморните клетки се размножават по-бързо в сравнение с нормалните клетки на тялото, като по този начин метаболизма на глюкозата е по-висока в сравнение с този на нормалните клетки. ПЕТ прави мониторинг на метаболизма на глюкозата в клетките и по този начин предоставя много точна информация относно функциите на лезиите и малигнения (злокачествения) им потенциал. CT предоставя информация за детайли относно мястото на лезията, размера, формата и други подробни описания за анатомичните подробности, но не може да предостави толкова точна информация за злокачествеността и доброкачествеността като ПЕТ. Комбинирането на тези два метода в рамките на едно и също устройство дава възможност да се открие локацията на лезиите и да се установи характера им, както и да се направи спиране и наново възпиране на раковите заболявания.

Как се извършва изобразяването чрез PET/CT?

F-18 FDG се инжектира венозно. 60 минути след инжектирането се осъществява максимално биоразпределение. През този период пациентът изчаква в специална стая при пълен покой. След този период се започва сканирането. Областта на сканирането обхваща разстоянието между черепа и горната част на бедрото. Сканирането на тази област може да продължи 15-30 минути в зависимост от устройството и ръста на пациента.

Кои са областите на приложение на ПЕТ/СТ?

ПЕТ е метод с най-висока диагностична стойност при установяване на радиационна некроза на рецидив на тумора и постоперативни промени. По този начин, рационализирането на плановете за лечение става все по-оптимално, отколкото някога преди.

ПЕТ/CT се използва при:

  • ри диагностицирането, първичното възпиране и при оценката на отговора на лечението и по етапите на ново възпиране на онкологичните заболявания, които показват чувствителност към радиофармацевтик (F-18 FDG);
  • При изследване на живи/жизнеспособни тъкани реваскуларизация при пациенти с определени/избрани сърдечни заболявания;
  • В неврологията, в диференциалната диагноза на болестта на Алцхаймер и при определяне на огнището при пациентите с епилепсия, за които е планирана хирургическа интервенция.

“Неолайф” приема ежегодно пациенти от много държави и осигурява най-добрите грижи за пациентите от момента на осъществения контакт до приключване на здравния процес, осъществен под ръководството на екип от медикални физици и международно известни специалисти в радиационната онкология.

Ние отдаваме голямо значение на Вашето добро здраве

ГАЛЕРИЯ

КОНТАКТИ

Неолайф Онкологичен Център, Истанбул
Адрес: -
Тел.: 0877545404, 029963960, +905389434597
Е-mail:
Web site: http://www.neolife.com.tr