Медико-козметичен център „Скин Системс“ гр. София

Published by burn on

Медико-козметичен център „Скин Системс“ работи под ръководството на Д-р Катрин Крахтова, която е един от първите български лекари, въвели естетичната медицина у нас преди около 12 години.  Началото на веригата „Скин Системс“ е поставено преди повече от 8г.Младият и амбициозен екип, съвременната апаратура, както и натрупания богат опит в сферата на естетичната медицина и медицинска козметика създадоха на Медико-козметичен център „Скин Системс“ отлично реноме през годините.
Многото специализации и обучения свързани с въвеждането на нови и доказани методи ни отреди едно от челните места в областта.Сътрудничеството ни с най-големите европейски концерни, използването на най-качествените апарати, продукти и консумативи затвърди доверието на нашите пациенти.
Голямата ни награда е, че техният брой се увеличава непрекъснато. Това ни дава стимул и ориентир, че вървим в правилната посока.
В Медико-козметичен център „Скин Системс“ можете преди всичко да разчитате на задълбочена консултация по всички въпроси в сферата на красотата, които Ви вълнуват. Спокойно и с грижа към индивидуалните нужди на всеки един пациент, ще Ви бъдат разяснени всички възможности за разрешение на конкретния казус. Ще получите указания какви са важните стъпки преди и след извършване на процедурите, ако такива се налагат.Ще дадем съвети как в дългосрочен план да се грижите за себе си, за да получите най-добрите резултати. Консултациите се извършват от лекари-дерматолози, хирурзи, пластични хирурзи и др.

 

КОНТАКТИ

Медико-козметичен център „Скин Системс“ гр. София
Адрес: гр. София, бул. Джеймс Баучер 95-97
Тел.: 02/ 962 43 64; 0887 958 506
Web site: http://skinsystems.bg/about-us/