Медефект гр. София

Published by burn on

Медефект е модерен специализиран център за естетична медицина. Клиниката разполага с последно поколение медицинско-естетична апаратура. Висококвалифицираният екип от дерматолози, специалисти в областта на естетиката, осигурява най-верния начин за посрещане на нуждите на клиентите. Екипът следи и прилага най-новите тенденции, технологии и научни разработки в света на естетичната медицина. Стилът на клиниката показва уважение към пациентите.

Освен процедурите, които предлагаме, ние сме и център за обучение за работа с апаратурите, с които работим. Нашите специалисти притежават сертификати за работа и завършен курс на обучение, издадени от представителите на марката Syneron, и в частност от Австрийския специалист д-р Бернадет Ваго, практикуващ дерматолог в една от водещите клиники във Виена, която преди това е била част от екипа на отделението по дерматология на клиниката в Хайделберг. Към момента д-р Ваго е главен обучаващ дерматолог за експлоатация с уредите VelaShape™ и eMax на SYNERON за цяла Европа. Центърът ни разполага с екип, съставен от едни от най-добрите дерматолози в областта на естетичната медицина и козметична дерматология като д-р Емил Бърдаров, доц. Мери Ганчева, д-р Пепа Георгиева, д-р Аргир Аргиров, д-р Весела Петкова и д-р Лидия Ванеска.

В нашия център може да получите най-качественото изпълнение на утвърдените технологични процедури. Всички приложения са напълно безопасни за здравето ви, без странични ефекти и без да се налага да внасяте промяна в ежедневието си с цел възстановяване. Посетете ни и се убедете сами в качеството, професионализма и безопасността на терапиите, които предлагаме.

ПРОЦЕДУРИ

ПОДМЛАДЯВАНЕ
Как действа elos Подмладяването?
Комбинацията от би-полярна радио честота и светлинно-лазерна енергия elos третира с прецизност пигментните поражения върху кожата като лунички, слънчеви и старчески петна. Венозните проблеми като разширени и повърхностни капиляри и зачервяване, причинено от розацея, също се третират за изсветляване и постепенно избледняване.

Дали elos Подмладяването е правилното решение за мен?
Еlos процедурите представляват ефективно третиране на проблемите при почти всички видове кожа. Консултацията в Медефект с квалифициран дерматолог ще ви даде професионален отговор и допълнителна информация за очакваните резултати според състоянието на проблема.

Кога да очаквам видими резултати от процедурите?
При повечето хора, постепенното и цялостно подобрение на тона на кожата се постига и съответно се отбелязва най-видимо след 5 процедури. Общият брой на нужното третиране с elos зависи от състоянието на кожата. По време на консултацията и/или процедурите ще можете да установите броят на нужните за подобряване на вашето състояние процедури.

Боли ли?
Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за Подмладяване. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред и по преценка на дерматолога спрямо индивидуалната реакция на кожата. Процедурата не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. По-голямата част от пациентите не нарушават нормалния ритъм на живот с цел възстановяване.

СТЯГАЩА ПРОЦЕДУРА
Как действа процедурата за стягане на кожата Refirme™?
Комбинацията от би-полярна радио честота и светлинна енергия elos третира дермалните тъкани с изключителна прецизност чрез загряване на проблемните участъци. Така се стимулира свръх производството на колаген и резултата е стягане на увисналата кожа. Същевременно се наблюдава намаляване на бръчките и фините линии на кожата, лифтинг (повдигане) и изглаждане на третираните участъци. По този начин кожата възвръща младежкия си блясък и здравина.Кога мога да очаквам видими резултати?
Повечето пациенти сами виждат постепенни и кумулативно постигнати резултати след всяка една последваща Refirme™ процедура за стягане на кожата. Общият брой на нужните процедури зависи изцяло от състоянието на кожата, но при личната консултация с дерматолог ще имате възможност да установите приблизителния брой процедури за отстраняване на проблемите.Дали процедурите за стягане на кожата Refirme™ са правилното решение за мен?
Технологията elos и приложението за стягане на кожата Refirme™ представлява безопасно и ефективно решение за всички типове кожа с проблеми като увисване на кожата.Боли ли?
Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за стягане Refirm™. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред и по преценка на дерматолога спрямо индивидуалната реакция на кожата. Процедурата не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. По-голямата част от пациентите не нарушават нормалния ритъм на живот с цел възстановяване.

НАМАЛЯВАНЕ НА МАСТНАТА ТЪКАН
Maximus TriLipo™
Резултатите са видими още след първата процедура, като се изразяват в:
• Локализирано намаляване на мастната тъкан
• Подобрено кръвообращение и поток на наситена с кислород кръв в тялото
• Дълготрайно намаляване на обиколките и ремоделиране на третираните зони
• Повдигане и тонизиране на мускулите
• Детоксикация на тъканите
Вече има решение за пациентите, които се страхуват от хирургична намеса за намаляване на мастната тъкан и скулптуриране на тялото! Резултатите от процедурата с TriLipo са мигновени и с дълготраен ефект. Клинично доказано е намаляването на мастната тъкан и видимите стрии, възможността за скулптуриране на тялото, стягане на кожата и промяна на контура на лицето.
Системата Максимус и TriLipo технологията е революция в неинвазивното моделиране на тялото и включва най-напредналите в световен мащаб, способи за повлияване на мастните клетки. За разлика от всички останали технологии, с един единствен лъч, Максимус:
• Разтопява, освобождава и втечнява мастна тъкан от подкожния слой
• Премахва освободената и втечнена мазнина чрез лимфен дренаж
• Ремоделира тялото чрез намаляване на локазизираните мастни натрупвания и стягане на кожата
Клиничен ефект и резултат
Технологията TriLipo™ е комбинация от: концентрирана радиочестотната енергия, която затопля подкожния мастен слой, и така наречената пулсираща мускулна стимулация, която постига съкращение на мускула, действащ срещу натиска на апликатора.
Топлинния ефект от събраната радиочестотна енергия засилва естествения метаболизъм на мастната тъкан и ускорява освобождаването на втечнени мазнини от мастните клетки към извънклетъчното пространство.
Патентованият апликатор ускорява дренажа на втечнената и освободена мастна тъкан чрез прилагане на вътршно и външно налягане на слоя от мастни клетки върху мускула. Вътрешно, другата, пулсираща енергия стимулира мускулния слой и предизвиква контракции на мускула, които от своя страна го повдигат, избутвайки мастната клетка към повърхността. В същото време от външната страна натиска на апликатора действа механично надолу.
Външен и вътрешен натиск, осигуряващ оптималното изхвърляне на втечнената мазнина. Резултата е дрениращ /изстискващ/ ефект от отделянето на мазнините чрез лимфната система, намалявайки обема на мастните клетки.
Комбинираният ефект на радиочестотата и мускулните контракции затопля дермалния и хиподермалния слой. Това затопляне повишава циркулацията на кръв и лимфа, което подобрява насищането на тъканите с кислород и процеса на детоксикация.
На ниво дермален слой, сноповете радиочстотни вълни затоплят и съкращават колагеновите влакна. Когато колагеновите влакна се приближат едно до друго, кожата момемтално се стяга и изглажда.
Моделиране на колагена в дермалния слой и изглаждане на кожата. В същото време, затоплянето повишава метаболизма на фибробластите, което осигурява бърза регенерация на колагена. Ефекта се вижда още след първата процедура, а стягането е дълготрайно, след завършване на курс от минимален брой процедури (зависещ от степента на проблема и търсения ефект).
Какво може да очаквате след процедурите?
Какво е усещането по време на процедурата?
Процедурата е приятна. Повечето пациенти чувстват топлината и релаксират по време на процедурата. Също така съобщават за лекото „пощипване” при съкращението на мускула.
Колко време трае една процедура и колко често се прави?
Времетраенето зависи от третираната зона. Обикновено процедурите са с времетраене между 30 -45 минути. Клиничните изследвания са правени от веднъж седмично, до през 10 дневен интервал. Подходящата за вас терапия ще ви бъде назначена по време на първата процедура, като може да се промени в процеса на третиране на проблемните зони.
Как се поддържат резултатите?
Единственото условие за запазване на постигнатия резултат е да водите здравословен начин на живот! Същото важи и по време на процедурите с цел постигане на оптимални резултати.

ОБЕЗКОСМЯВАНЕ
Технологията elos е първата и единствената в света, която представлява комбинация от енергии с цел ефикасно и безопасно премахване на нежеланото окосмяване за всякакъв тип и тон кожа и косъм. Резултатите от третиране с elos доказват че последното поколение на високотехнологични уреди за обезкосмяване, са най-ефективния и дълготраен начин за справяне с този естетичен проблем и същевременно осигурява красива и гладка кожа без странични ефекти.
Как действа Обезкосмяването с elos?
Унищожаването на косъма от корените става чрез прецизността на технологията elos, която действа чрез комбинация от би-полярна радио честота и светлинно-лазерна енергия.
Дали Обезкосмяването с elos е правилното решение за мен?
Независимо дали сте мъж или жена, вие можете да постигнете перманентно намаляване на окосмяването по цялото ви тяло. elos е единствената по рода си технология, която доказано премахва по-светлия косъм, независимо от типа и тона на вашата кожа, без да стимулира растежа, както при конкурентните и клинично доказано неефективни, светлинни процедури.
Какви резултати мога да очаквам от процедурите?
Кога да очаквам видими резултати от обезкосмяването с elos?
Намаляването на окосмяването в третираните с elos зони се увеличава с всяка една процедура. Незначителна част от космите биват премахнати по време на самата процедура, но основната разлика може да се наблюдава в срок от 1-2 седмици от деня на третиране. Броят на посещенията зависи от типа косъм и тона на кожата на всеки един пациент. И тук закономерността при светлинно-лазерните процедури е че колкото по-голяма е разликата между цвета и тона на кожата, толкова по-ефикасно и бързо се отстранява проблема или: колкото по-тъмен е косъма и съответно по-светла кожата, толкова по-бързо се стига до желаното обезкосмяване. Въпреки това, elos доказано влияе и върху светлите косми по тялото, но се очаква малко по-продължителен период на трериране.
Боли ли?
Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за Обезкосмяване. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред, но квалифицираният дерматолог също може да промени интензитета и силата на третиране спрямо индивидуалната реакция на кожата. Процедурата не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. По-голямата част от пациентите въобще не нарушават нормалния ритъм на живот заради процедурите.

НАМАЛЯВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА
VelaShape™ е единствения приет от Американската федерална агенция за контрол върху медикаментите (FDA) уред, който служи за намаляване на обиколките и видимия целулит. Доказаните резултати се постигат чрез проникване на електо-оптичната синергия, така наречената elos светлина в мастната клетка. По този начин тя се разгражда и възстановява правилната си форма, нанасяйки корекции в проблемната фигура. Комбинацията от светлина и радиовълни нагрява кожата до нужното ниво и прониква в достатъчна дълбочина за да повлияе цялостно върху проблемните „излишни и изродени” клетки.
Технологията е неинвазивна, но показва значителни резултати – намаляване на обема и наличието на мастни натрупвания по тялото, постигайки желатина стройност на фигурата.
Освен разграждане на мазнините в клетките се наблюдава и вторичен ефект върху кожата – увеличаване на производството на колаген. По този начин кожата става по-еластична и придобива видимо по-здрав и млад вид.
Описаният светлинно-енергиен ефект се засилва от свойството на уреда VelaShape™ да прави масажен и неинвазивен вакуум, който активизира циркулацията на лимфата в тялото и детоксификира третираните зони, по които иначе не достига достатъчно кислород. Както всички знаем, една от причините за поява на целулит са токсините в човешкия организъм. По този начин уреда не само въздейства върху видни проблеми, но и успешно предотвратява появата на такива.
Колко бързо се наблюдава подобряване на целулита и обиколката?
Постепенното подобряване на изгледа на кожата се наблюдава още след първата процедура. Повърхността на третираната кожа става по-гладка и стегната. Резултатите в намаляване на обиколките могат да се видят между първата и втората а последователното намаляване на целулита обикновено се наблюдава след четвъртата процедура.
Колко сантиметра от обиколките ще сваля в следствие на процедурите?
Клиничните проучвания доказват че средното намаляване на обиколката след процедурите с VelaShape™ варира от 1.5 до 7.5 сантиметра. При някой случай дори се наблюдава намаляване на обиколките с около 1.5 сантиметра след всяка една процедура.
Какви видими резултати мога да очаквам?
Безопасни ли са процедурите?
Процедурите са безопасни независимо от типа или тона на третираната кожа. Към момента няма налични оплаквания относно краткосрочни или дългосрочни негативни влияния върху здравето в следствие на процедурите.
Боли ли?
Повечето хора се чувстват много комфортно по време на процедурите с VelaShape™. Уреда позволява нагласа на нивото на светлина и вакуум според чувствителността и индивидуалната реакция на всеки човек. Обичайното усещане по време на процедурата е леко затопляне, което понякога се чувства до няколко часа след процедурата. Процедурата не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. В редки случай се наблюдава леко зачервяване на кожата, което изчезва бързо след това.
Постоянни ли са резултатите?
След извършване на поредицата от процедури се препоръчва периодично но не така последователно третиране с цел задържане на постигнатите резултати. Както всички останали оперативни или неоперативни процедури, резултатите се очаква да останат постоянни или да се задържат максимално дълго ако спазвате добре балансиран начин на хранене и извършвате спортни занимания.

ЛИПОМАСАЖ
Липомасажът оптимизира Липолизата.
Каква е тайната на Липомасажа?
Безпрецедентната способност да възобновява адипозния (на мастните клетки) метаболизъм.
LPG засилва Липолизата (елиминирането на адипозните мазнини). Доказват още, че главите на Cellu IP6 , чрез които се извършват процедурите, ефективно третират упоритите, устойчиви на диети и тренировки мастни натрупвания.
LPG Cellu IP 6 възстановява по естествен път освобождаването от мазнините
Липомасажа като естествена техника, която стимулира тялото в достигането на оптималното му състояние. Всички тела са подвластни на Липолизата, но в зависимост от индивидуалните характеристики тя може да е повече или по-малко ефективна, като също така е различна за различните части на тялото.
Технологията Ендермология се прилага с помоща на апарат LPG Cellu IP6 , който обработва структурите на кожата с комбинация от всмукване и разтриване. Този процес, чрез специални моторизирани ролери, преструктурира съединителната тъкан на кожата, стимулира кръвното и лимфното обръщение. Улеснява пречистването от токсините, отключвайки нормалния процес за изхвърляне на излишни мазнини, повишава синтеза на колаген и еластин в кожата.
Сеансите подобряват тургура на кожата, правят я по-еластична, елиминират токсините и отоците.
Ендермология помага на организма сам да привикне към разграждане на излишните мазнини и токсини, LPG Техниката не е вредна, тя стимулира клетките в тялото. натрупаните мазнини се трансформират в мастно-киселинни молекули, пропускани през мастните стени като през филтър и усвоявани от тялото. Веднъж приел мазнината чрез адипозитите метаболизмът , я изгаря.
Процедурата е приятна и отпускаща за клиента, кожата е максимално защитена. Клиентът има усещане за ръчен масаж. Кожата е обновена и по-стегната.
Copyright © 2009 MedEfect.com. Всички права запазени.
целулит
oформяне на силуета
отпусната кожа
възстановяване след бременност
оточни крака
anti-aging
след липосукция
лимфедем
венозна недостатъчност
лениви черва
локализирани мазнини
при мъже
белези
изгаряния
в спортната терапия
травматологията

АКНЕ, СТРИИ И БЕЛЕЗИ
Третиране на акне с elos.
Технологията elos за третиране на акне представлява комбинация от би-полярна радио честота и синя светлинна енергия, която прониква в кожата и унищожава причиняващите акне бактерии, като същевременно намалява производството на мазен себум от кожата. Процедурите също намаляват нужното време за зарастване на кожата от вече проявило се проблемно акне и лекуват вече появили се белези.
Динамичен микромасаж и ултразвук
Алтернативното лечение или едновременно третиране с LDM Sonoskin (динамичен микромасаж и ултразвук) осигурява допълнителен ефект от процедурите.
Уредът е добро допълнение към процедурите, които предоставят уредите на Syneron, поради ефективните резултати в лечението на стрии и белези. Технологията е единствената в света, която позволява на съставките, които се използват за подобряване на плътността на тъканите, да проникнат в достатъчна дълбочина за постигане на траен и положителен резултат. Програмата за лифтинг дава незабавни резултати след извършване на процедурата. Визуалния ефект е силно изразен. Програмите за стягане и намаляване на бръчките водят до дълготрайно натрупване на колаген в кожата.
Медефект предлага поредица от дерматологични решения като:
Мезотерапия
Серия от процедури, при които се ижектират различни “коктейли” от традиционни или хомеопатични медикаменти, витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина. Прилага се при третирането на целулит, локализирани мастни натрупвания, липоми, стрии, дефлувиум и алопеция, хидратиране, стягане и лифтинг на кожата на лицето и тялото, третиране на бръчки, подмладяване кожата на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете.
Hair plus revitalizing мезотерапия е най-новият и успешен метод на лечение на косопад и ускоряване на растежа на косата както при мъже, така и при жени.
Ботокс – ботулинов токсин
Инжектиране на ботулинов токсин за изглаждане на мимическата мускулатура в областа на челото и около очите. Повдигат се и паднали клепачи. Ботулиновият токсин блокира предаването на нервния импулс към мускулното влакно. По този начин мускулът остава в трайно състояние на релаксация, т.е. не се съкращава и не може да набръчка кожата, която се намира отгоре. Прилага се изключително успешно при третирането на мимическите бръчки на лицето. Най-подходящи за терапия с БТ са пациентите на възраст 30+ години. При тях кожата е със запазена еластичност и не “увисва” след релаксацията на мускула. Създава се възможност за “консервиране” на красотата на лицето. Също повлиява успешно състоянието на обилно изпотяване, което се нарича хиперхидроза.
Филъри Тeosyal®
Попълващи и ремоделиращи гелове на базата на хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естествен компонент на кожата и отговаря за нейната хидратация и тонус, но намалява прогресивно с времето. В следствие на това кожата ставa по-суха, тънка и се появяват първите бръчки.
Благодарение на високата концентрация на хиалуронова киселина Teosyal® побеждава бръчките, като възстановява дифицита на хиалуронова киселина. Филърите са разработени в Швейцария от високо квалифициран екип от химици и продуктите от гамата на Teosyal® се базират на 100% хиалуронова киселина от неживотински произход. Подходящи са за попълване на различни по дълбочина бръчки, моделиране на скули и брадичка, както и за очертаване и уголемяване на устни. Във флуидната си форма Teosyal® ревитализира кожата в дълбочина, като възстановява тонуса, еластичността и хидратацията й. Teosyal® може да се инжектира върху цялото лице, шия, деколте, както и върху гърба на ръцете.
Химическа ексфолиация с ЕNERPEEL® Technology
Химическият пилинг или химическо ексфолиране е неинвазивна медицинска процедура, която предпазва, контролира, лекува и облекчава различни кожни проблеми, характеризиращи се със слънчеви увреждания, пигментни нарушения, фото-остаряване, акне и белези от акне. Целта е физиологична промяна във вида на кожата чрез регенериране на нов епидермис вследствие от приложението на определени органични киселини. Прилага се както за кожата на лицето, така и за кожата на шията и ръцете. Дълбочината на ексфолирането зависи от физикохимичните свойства на органичните киселини и бива леко-повърхностно, повърхностно, средно и дълбоко ексфолиране- в зависимост от проблема на кожата и желания краен ефект.

ФИЛЪРИ, БОТОКС И МЕЗОТЕРАПИЯ
Третиране на акне с elos.
Технологията elos за третиране на акне представлява комбинация от би-полярна радио честота и синя светлинна енергия, която прониква в кожата и унищожава причиняващите акне бактерии, като същевременно намалява производството на мазен себум от кожата. Процедурите също намаляват нужното време за зарастване на кожата от вече проявило се проблемно акне и лекуват вече появили се белези.
Динамичен микромасаж и ултразвук
Алтернативното лечение или едновременно третиране с LDM Sonoskin (динамичен микромасаж и ултразвук) осигурява допълнителен ефект от процедурите.
Уредът е добро допълнение към процедурите, които предоставят уредите на Syneron, поради ефективните резултати в лечението на стрии и белези. Технологията е единствената в света, която позволява на съставките, които се използват за подобряване на плътността на тъканите, да проникнат в достатъчна дълбочина за постигане на траен и положителен резултат. Програмата за лифтинг дава незабавни резултати след извършване на процедурата. Визуалния ефект е силно изразен. Програмите за стягане и намаляване на бръчките водят до дълготрайно натрупване на колаген в кожата.
Медефект предлага поредица от дерматологични решения като:
Мезотерапия
Серия от процедури, при които се ижектират различни “коктейли” от традиционни или хомеопатични медикаменти, витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина. Прилага се при третирането на целулит, локализирани мастни натрупвания, липоми, стрии, дефлувиум и алопеция, хидратиране, стягане и лифтинг на кожата на лицето и тялото, третиране на бръчки, подмладяване кожата на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете.
Hair plus revitalizing мезотерапия е най-новият и успешен метод на лечение на косопад и ускоряване на растежа на косата както при мъже, така и при жени.
Ботокс – ботулинов токсин
Инжектиране на ботулинов токсин за изглаждане на мимическата мускулатура в областа на челото и около очите. Повдигат се и паднали клепачи. Ботулиновият токсин блокира предаването на нервния импулс към мускулното влакно. По този начин мускулът остава в трайно състояние на релаксация, т.е. не се съкращава и не може да набръчка кожата, която се намира отгоре. Прилага се изключително успешно при третирането на мимическите бръчки на лицето. Най-подходящи за терапия с БТ са пациентите на възраст 30+ години. При тях кожата е със запазена еластичност и не “увисва” след релаксацията на мускула. Създава се възможност за “консервиране” на красотата на лицето. Също повлиява успешно състоянието на обилно изпотяване, което се нарича хиперхидроза.
Филъри Тeosyal®
Попълващи и ремоделиращи гелове на базата на хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естествен компонент на кожата и отговаря за нейната хидратация и тонус, но намалява прогресивно с времето. В следствие на това кожата ставa по-суха, тънка и се появяват първите бръчки.
Благодарение на високата концентрация на хиалуронова киселина Teosyal® побеждава бръчките, като възстановява дифицита на хиалуронова киселина. Филърите са разработени в Швейцария от високо квалифициран екип от химици и продуктите от гамата на Teosyal® се базират на 100% хиалуронова киселина от неживотински произход. Подходящи са за попълване на различни по дълбочина бръчки, моделиране на скули и брадичка, както и за очертаване и уголемяване на устни. Във флуидната си форма Teosyal® ревитализира кожата в дълбочина, като възстановява тонуса, еластичността и хидратацията й. Teosyal® може да се инжектира върху цялото лице, шия, деколте, както и върху гърба на ръцете.
Химическа ексфолиация с ЕNERPEEL® Technology
Химическият пилинг или химическо ексфолиране е неинвазивна медицинска процедура, която предпазва, контролира, лекува и облекчава различни кожни проблеми, характеризиращи се със слънчеви увреждания, пигментни нарушения, фото-остаряване, акне и белези от акне. Целта е физиологична промяна във вида на кожата чрез регенериране на нов епидермис вследствие от приложението на определени органични киселини. Прилага се както за кожата на лицето, така и за кожата на шията и ръцете. Дълбочината на ексфолирането зависи от физикохимичните свойства на органичните киселини и бива леко-повърхностно, повърхностно, средно и дълбоко ексфолиране- в зависимост от проблема на кожата и желания краен ефект.

BODY AFTER BABY
Процедурите с VelaShape™ са клинично доказан начин за неоперативно подобряване на силуета и отстраняване на целулит. Резултатите са забележителни дори и само след 4 процедури. Уреда дава видими резултати без да е необходимо да отделяте време за възстановяване, както при оперативните естетични намеси.
VelaShape е подходящ за всяка една част от тялото, но по-голямата част от наскоро раждалите жени избират да третират коремната област, ханша и бедрата.
Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – там кожата е по-стегната, гладка и мека.
Очакваните резултати варират според състоянието на третираните зони, но въз основа на клиничните изследвания върху наскоро раждали жени, които полазват средно намаляване на обиколката на корема с 7.37 см, на ханша с 5.93 см и на бедрата с по 2.5 см, както и отзивите на естетичните практики, които използват тази технология на Syneron, можете да сте спокойни за бързото възстановяване на вашата фигура. Средното намаляване на обема на третираните части от тялото е с 7.6% или 1-2 размера по-малки дрехи.
Не забравяйте че 80% от жените над 20 годишна възраст страдат от целулит, независимо от размера и формата на тялото. Въпреки това, много жени осъзнават че независимо от диетата, начина на живот или физическите натоварвания, целулита след бременност се повлиява много трудно. Най-значителното преимущество на уреда е че е безопасен, както за наскоро родили майки, така и за всеки, който иска да постигне сравнително бързи и ефективни резултати.
VellaShape™ е единствения признат и одобрен от Американската федерална агенция за контрол върху медикаментите (FDA) уред, който служи за намаляване на обиколките и видимия целулит. Уредът притежава и Европейски сертификат CE.

 

КОНТАКТИ

Медефект гр. София
Адрес: гр. София, бул.Витоша 192
Тел.: 02/ 954 90 50; 0896 630 991
Web site: http://www.medefect.com/