Лазер център 1 гр. София

Published by burn on

Лазер център предлага лазерна епилация, извършвана от медицински специалисти, които са безкомпромисни по отношение на комфорта и безопасността на своите клиенти.

Целта на екипа на Ларазен център 1 е да ви помогнем да покажете най-доброто от себе си, предлагайки ви лазерна епилация, извършвана от медицински специалисти, които са безкомпромисни по отношение на вашия комфорт и безопасност. Ние продължаваме да въвеждаме и проучваме, създавайки стандарти в индустрията за неинвазивни лазерни процедури за епилация на лицето и цялото тяло. Пристрастени сме да поощряваме високото ниво в медицинското обучение, въвеждане на етични практики и назначаването на медицински персонал, който да има адекватното грижовно отношение. Когато на пазара се появи нова технология или процедура, ние сме там, за да тестваме щателно нейната безопасност, надеждност и резултатност. Само ако нова апаратура или процедура, одобрена от FDA и MDD премине нашите безпристрастни стандарти, ще бъде използвана в нашите центрове.”

Лазерните процедури са насочени към меланиновия пигмент /тъмния цвят/ в косъма и неговия фоликул. Така до корена на косъма се достига с минимално влияние върху кожата. Тъй като меланин се произвежда само във фазата на растеж на косъма, лазерният лъч може да достигне до корена само когато космите са в тази фаза. Дори в една и съща зона от тялото, не всички косми се намират във фаза на растеж по едно и също време. Ето защо лазерните процедури трябва да бъдат повтаряни в прецизно подбрани интервали от време, съобразно фазите на разтеж на косъма. Това гарантира, че корените са унищожени, и че е предотвратено последващо поникване на косми от тези фоликули .

Лазерната епилация в Лазер Център не само премахва космите от повърхността на кожата, а дори ви гарантира, че вече няма да виждате космите под повъррхността на кожата, наричани ”five o’clock” сенки.

 

КОНТАКТИ

Лазер център 1 гр. София
Адрес: гр. София, бул. Васил Левски 41
Тел.: 02/ 9800100
Е-mail:
Web site: http://lazercentar.com