Лабораторен център “Европа” гр. Хасково

Published by burn on

Лабораторен център Европа разполага с високоспециализирана и модерна лабораторна апаратура, с която се работи по международно утвърдени аналитични методи и се извършва широка гама изследвания.

Това е единственото медицинско заведение на територията на област Хасково, което има договор с НЗОК за диагностика на всички полово предавани инфекции и вирусни хепатити. Лабораторният център работи с НЗОК за цялостния пакет изследвания от обема на Клинична лаборатория, Вирусология и Микробиология, както и с частни здравноосигурителни фондове, корпоративни клиенти в рамките на профилактични програми и с пациенти от платения прием.

В лабораторен център Европа е внедрена интегрирана лабораторна информационна система с възможност за архивиране на резултатите от всички проведени изследвания и уникална бар-код идентификация на взетите проби. Всекидневният качествен контрол гарантира надеждността на клинико-лабораторните резултати. Центърът участва в Националната система за осигуряване на качеството и в международни програми за външен качествен контрол –Instand Германия.

КОНТАКТИ

Лабораторен център “Европа” гр. Хасково
Адрес: гр. Хасково, бул. България 73А
Тел.: 038/ 622040
Е-mail:
Web site: http://online.mceurope.bg