Клиника “Малинов” гр. София

Published by burn on

Клиника Малинов е единствен център по репродуктивна хирургия – Трансвагинална лапароскопия, както и първи в България и
Югоизточна Европа геномен център! Първата лаборатория в България и 8-ма в света по оборудване.

 Д-р Максим Малинов – управител
Завършва медицина в Медицинска академия София през 1986 г. Работил е като асистент по анестезиология и реанимация в ИСУЛ и в Институт по ортопедия – Горна баня.

Придобива специалност по анестезиология и реанимация през 1994г. Работи като асистент в “Сърдечна хирургия”, база Лозенец в периода 1989-2000г. Основава и работи в клиника “Малинов” от 2001г.

Идеята за създаването на нашата клиника се зароди в средата на 90-те години на миналия век. Годините работа в големите столични болници ни дадоха достатъчно професионален опит, но искахме да съградим сами болнично заведение, в което да вложим нашата вяра и амбиция.

Искахме да създадем клиника, в която достойно да упражняваме професията си, да приложим задълбочените си знания и опит и не само да лекуваме пациентите си, но и да им вдъхнем от нашата вяра и кураж. Искахме да се почувстват като в семейство, защитени и обгрижени, а не само настанени и лекувани.

Защото клиника “Малинов” е семеен бизнес. Когато създаваш, управляваш и отстояваш семеен бизнес, си даваш сметка, че с колкото и

проблеми да се сблъскваш, когато има някой до теб, който ти вярва, подкрепя и разбира, успехът не е самоцел, не е на всяка цена. Животът, върната надежда и удовлетворението, че си свършил работата, както трябва, които виждаш преди пациентът да се обърне към изхода, си заслужават десетте усилни години.

От създаването на клиниката до днес, продължаваме да се стремим да избягаме от матрицата – успех или провал.

И най-важното – през изтеклите години, разбрахме и нещо друго – ние не можем да направим невъзможното, но ще продължаваме да изчерпваме границите на възможното.

КОНТАКТИ

Клиника “Малинов” гр. София
Адрес: гр. София, бул. Гоце Делчев 46
Тел.: 02/ 9655711
Web site: http://malinov-clinic.com/