Иван Тричков – Психолог, психотерапевт гр. Пловдив

Published by burn on

Иван Тричков е магистър по консултативна психология, завършил в Пловдивски университет ”Паисий Хилендарски”. Има 10 години стаж по специалността.

В момента практикува като консултант-психолог към БЧК. Има и частно психотерапевтично студио “Алтернатива” в гр.Пловдив.

Специализира 4 годишен курс на обучение по психотелесна аналитична психотерапия /Неорайхиански модел/.

Има опит в оказването на психо-социална подкрепа при бедствия,аварии и катастрофи.
Практикува когнетивно-поведенческа терапия, психодрама и НЛП.

Работил е като психолог в ДДЛРГ, психолог към БЧК на телефон на доверието и ръководител на екип при оказване на психосоциална подкрепа при бедствия, аварии и катастрофи. Консултирал е жени – жертви на насилие и трафик. Работил е с деца и юноши с девиантно и деликвентно поведение.

Сферите му на дейност са: невротични състояния , тревожност , фобии , панически разтройства, депресии , обсесивно-компулсивно разтроиство , сексуални проблеми , зависимости , справяне с стреса , постравматични разтройства , преодоляване на трудности в общуването , консултиране на семейства и двойки, консултиране на деца и юноши с емоционалнно-поведенчески и обучителни затруднения.

Извършва: индивидуална психотерапия, психологични консултации, групи за личностно израстване, семинари и тренинги , неорайхианска психотерапия.

КОНТАКТИ

Иван Тричков – Психолог, психотерапевт гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, ул.Хан Аспарух 105
Тел.: 0895469490
Е-mail: