ЕТ Радка Крумова гр. Русе

Published by burn on

ЕТ Радка Крумова е семейна компания от България, основана през 1990 година, която е специализирана в производство на болкоуспокояващото и стимулиращо средство Акупрес-М.

То действа на принципа на рефлексотерапия, чрез въздействие върху биологично-активните акупунктурни точки на човешкото тяло и е изключително терапевтично средство.

С Акупрес-М се правят процедури с цел профилактика и лечение. Те заместват иглотерапията и точковия масаж.

Акупрес-М са единствените изделия за лечение, които чрез пластмасови модули и магнити съчетават акупресура и магнитотерапия.

Акупрес се прилага при редица неврологични, ставни и соматични заболявания.

На принципа на китайската медицина, Акупрес уравновесява двата вида биоенергия ИН и ЯНГ, чийто дисбаланс води до заболяване, стимулира естествените способности за повишаване имунната защита на организма.

За да докажем здравословният ефект от ползването им, ние направихме клинични изпитания. В резултат на получените положителни резултати от 1992 година нашата компания има разрешение за приложение на Акупрес-М в здравната мрежа, издадено от Министерство на здравеопазването – България.

Акупрес-М са разработени по идея на д-р Евлоги Крумов – невролог, психиатър и рефлексотерапевт.

Масажът на кръста и ставите с Акупрес-М Възглавничка с колан, Акупрес-М Възглавничка с еластичен колан и Акупрес-М Възглавничка за глава и стави помага за облекчаване на болките в тях.

Масажът на главата с Акупрес-М Възглавничка или Акупрес-М Възглавничка за глава и стави помага в случаи на главоболие, а вечер преди лягане помага да заспите по-лесно.

Масажът на стъпалата с Акупрес-М Стелки въздейства благоприятно върху множеството акупунктурни точки, всяка от които отговаря на отделен орган от човешкото тяло.

Масажът на целия гръб с Акупрес-М Постелка помага за отпускане на цялото тяло, стимулира отделянето на ендорфини (така наречените “хормони на щастието”) – вещества, имащи успокояващ ефект върху тялото и духа.

Акупрес-М Мултифункционална постелка може удобно да се закрепи към стол или предна седалка на автомобил. По този начин, в седнало положение могат да се правят процедури по време на почивка, гледане на телевизия или пътуване в автомобил.

 

ВИДОВЕ АКУПРЕС М

– Масажът на кръста и ставите с АКУПРЕС-М Възглавничка с колан, АКУПРЕС-М Възглавничка с еластичен колан и АКУПРЕС-М Възглавничка за глава и стави помага за облекчаване на болките в тях.
– Масажът на главата с АКУПРЕС-М Възглавничка или АКУПРЕС-М Възглавничка за глава и стави помага в случаи на главоболие, а вечер преди лягане помага да заспите по-лесно!
– Масажът на стъпалата с АКУПРЕС-М Стелки въздейства благоприятно върху множеството акупунктурни точки, всяка от които отговаря на отделен орган от човешкото тяло.
– Масажът на целия гръб с АКУПРЕС-М Постелка помага за отпускане на цялото тяло, стимулира отделянето на ендорфини (така наречените “хормони на щастието”) – вещества, имащи успокояващ ефект върху тялото и духа.
– АКУПРЕС-М Мултифункционална постелка може удобно да се закрепи към стол или предна седалка на автомобил. По този начин, в седнало положение могат да се правят процедури по време на почивка, гледане на телевизия или пътуване в автомобил.

  • Акупрес-М с магнити
  • Акупрес-М без магнити
ПРОДУКТИ
  • Масажор за глава
  • Масажор за кръст
  • Масажор за гръб
  • Масажор за стави
  • Масажор за крака

КОНТАКТИ

ЕТ Радка Крумова гр. Русе
Адрес: гр. Русе, ул. Козница планина 21, ет. 1
Тел.: 082/ 85 01 35; 0897 205 710
Е-mail:
Web site: http://bg.acupress-m.com/