Д-р Цветелин Зарев – хирург гр. София

Published by burn on

Д-р Цветалин Зарев завършва Медицински университет,  град София. Работи в областта на естетичната пластична хирургия, като в последните 6 години активно се занимава с трансплантацията на космени фоликули – присаждане на коса, вежди и мигли. През този период  д-р Цветалин Зарев преминава през всички техники на FUE методът (ръчна и полуавтоматична), като последните 4 години активно разработва и прилага най-съвременната техника за трансплантация на коса – AVA FUE (Automatic Vacuum Assisted Follicular Unit Extraction) . Това се осъществява с помощта на френската роботизирана система „PUNCH HAIR MATIC”.

 

Практикува в Медицински център за естетична медицина Галатея.  Центърът предлага целия спектър от оперативни интервенции и инвазивни манипулации за подмладяване на лицето и тялото, съобразно с европейските и световните стандарти.

Галатея е медицински център за естетична пластична хирургия, който предлага целия спектър от оперативни интервенции и инвазивни манипулации за подмладяване на лицето и тялото, съобразно с европейските и световните стандарти.

Клиниката притежава необходимата апаратура за високо специализирана хирургия. Все повече пациенти от Обединена Европа се възползват от предлаганите висококачествени медицински услуги на разумни цени в приятната обстановка и уютна атмосфера на Галатея.

ГАЛЕРИЯ

 

КОНТАКТИ

Д-р Цветелин Зарев – хирург гр. София
Адрес: гр. София, ул. Маестро Кънев 4 - в сградата на МБАЛ Здравето
Тел.: 02/ 958 66 80; 0878 38 43 23, 0895 919191
Web site: http://www.hairtransplantation.bg/