Д-р Снежана Динкова – Стоматолог – гр. Варна

Published by burn on

Д-р Снежана Динкова е специалист по дентална медицина.

Практикува в Дентален център Д-р Динкова.

“Дентален център Д-р Динкова” ЕООД е създадена през 1992г. Центърът разполага с три отделни дентални кабинета, зъботехническа лаборатория и рентгенов кабинет.

„Дентален център д-р Динкова” ЕООД е частно здравно заведение с управител стоматологът-специалист – д-р Снежана Динкова.

„Дентален център д-р Динкова” ЕООД обслужва предимно населението на град Варна и Варненски регион, както и гости на курортите. Той се намира в идеалния център на града, което му помага да има добър достъп до пациентите и близост до всички пътни комуникации. Персоналът към настоящия момент е седем човека – висш, среден и друг медицински персонал. През цялото време клиниката разполага с 3 стоматолога, които непрекъснато повишават своята специализация и квалификация, чрез периодични симпозиуми, конференции и лекции. Двама от стоматолозите специалисти са на първо място в града по своята квалификация.

Разкрит е дентален кабинет в комплекс “Златни пясъци” с цел разширяване на дейността и работа с чужди граждани. Ние предлагаме подход, който цели цялостна санация на пациентите, а не инцидентно лечение на зъб по спешност. Този подход се оказва по-икономичен, тъй като максимум за един месеца, ще бъде завършено основното лечение след което следват периодични профилактични прегледи. При реализацията на такъв начин на работа се постига много по-висок и траен здравен, социален и икономически ефект, в което сами можете да се убедите. Работата във фирмата е в посока:

Прилагане на новостите от стоматологичната наука в практиката, усъвършенстване на новите технологии, качествено ново и различно отношение към пациента, работа с Националната Здравно-Осигурителна Каса (НЗОК) и частни здравно осигурителни фондове, разширяване на дейността.

Дейността на центъра включва диагностика, профилактика, лечение и наблюдение на широк спектър от заболявания на зъбите, лигавицата и устната кухина както и мерки за укрепване и опазване здравето на вашите венци и зъби.

ДЕЙНОСТИ:
– ТЕРАПИЯ
– ЕНДОДОНТИЯ
– ПАРАДОНТОЛОГИЯ
– ОРТОПЕДИЯ
– ЗЪБОТЕХНИКА

Адрес в к.к. Златни пясъци
хотел „Марина Гранд Бийч”
тел. 052 /357 240 /41/42,
GSM: 0885/343 252

КОНТАКТИ

Д-р Снежана Динкова – Стоматолог – гр. Варна
Адрес: гр. Варна, бул. Мария Луиза 27
Тел.: 052/637 777; 0888 90 99 62
Е-mail:
Web site: http://www.dinkova.com/