Д-р Силвия Балтиева – Личен лекар гр. Варна

Published by burn on

Д-р Силвия Балтиева е общопрактикуващ лекар и специалист по детски болести в град Варна. Лекарят извършва профилактични прегледи и лечени на пациенти, диагностика на заболявания и лечение на пациенти. Лекарят има богат професионален опит в областта на медицината и работата с пациенти.

Д-р Силвия Балтиева е специалист по детски болести в град Варна. Предлага широк спектър от педиатрични услуги като: детски прегледи, задължителни и препоръчителни имунизации, наблюдение на новородени и кърмачета. Доктор Балтиева извършва лечение на заболявания при деца и възрастни, наблюдение на нервното, следене на психичното и физическо развитие на децата. Доктор Силвия Балтиева е изцяло отдаден на професията си и подхожда индивидуално към проблемите на своите малки пациенти.

Като специалист по детски болести д-р Силвия Балтиева се занимава с диагностика и лечение на детски заболявания. Лекарят извършва лечение на остри и хронични заболявания при децата, поставя задължителни и препоръчителни имунизации. В своята работа, Доктор Балтиева следи развитието на децата, като проследява емоционални и психични нарушения, както и нарушения в зрението, храненето и затлъстяването.

КОНТАКТИ

Д-р Силвия Балтиева – Личен лекар гр. Варна
Адрес: гр. Варна, бул. Константин и Фружин - ДКЦ 3 ет. 1 каб.128
Тел.: 052/ 510407; 0878180218