Д-р Павлета Илиева – Личен лекар гр. Добрич

Published by burn on

Д-р Павлета Илиева е личен лекар, специалист по вътрешни болести. Разполага със съвременно оборудван лекарски кабинет в град Добрич. Като личен и семеен лекар извършва задължителните ежегодни профилактични прегледи, ЕКГ, измунизации, детски консултации, диагностика и лечение на заболявания, домашни посещения. Освен това проследява състоянието на хронично болните си пациенти и реагира адекватно на всички промени в техните показатели.

Д-р Павлета Илиева има индивидуално отношение към всеки посетил нейния кабинет. При назначаването на лечение се съобразява както с особеностите на съответния организъм, така и с неговото желание. През годините е натрупала богат професионален опит, което и помага във взимането на бързи и адекватни решения при диагностиката и провеждането на лечение на нейните пациенти.

ДЕЙНОСТИ:
Д-р Павлета Илиева е общопрактикуващ лекар, специалист по вътрешни болести. Като такъв, извършва диагностика и лечение на заболявания засягащи:
– дихателната система
– сърцето и кръвообращението
– храносмилателните органи
– бъбреците
– кръвоносните съдове
– жлезите с вътрешна секреция
– имунната система

За успешното лечения е от първостепенна важност, болестта да бъде открита в ранен стадий. За това Д-р Илиева препоръчва посещаването на редовни профилактични прегледи и консултации с лекар при поя вата на обезпокоителни симптоми.

Д-р Павлета Илиева извършва профилактични прегледи в кабинета си в град Добрич. Като общопрактикуващ семеен лекар тя извършва задължителните ежегодни консултации и изследвания на своите пациенти. Освен това поставя всички ваксини според българския имунизационен календар, извършва домашни посещения и детски консултации.
По време на профилактичните прегледи д-р Илиева проследява физическото и психическо състояние и развитие на своите пациенти и при установяване на отклонения, назначава необходимите изследвания или консултации със специалист в съответната област.

КОНТАКТИ

Д-р Павлета Илиева – Личен лекар гр. Добрич
Адрес: гр. Добрич, бул. 25-ти Септември 68, кабинет 207
Тел.: 058/ 600 854 – вътрешен 233; 0888 378 837
Е-mail: