Д-р Нарцис Каймакански – Стоматолог гр. Кюстендил

Published by burn on

Д-р Нарцис Каймакански е специалист по дентална медицина. Има дълъг стаж и практика в имплантологията, протетичната стоматология и хирургията. Положил множество курсове у нас и в чужбина в областта на имплантологията и пародонтологията.

 

 

В практиката си предлага богатата гама от зъболекарски услуги.

  • Основен момент в лечението е профилактиката, поради значението й за предотвратяване на всяко заболяване в зародиш или преди още да е започнало.
  • Кариесология – лечението на кариес с фотополимери, химиополимери, глас-йономери и други съвременни средстава.
  • Ендодонтия – терапия на кариесните усложнения – пулпит, гранулом (периодонтит), абсцес, киста, изграждане и спасяване на силно разрушени зъби. Това е изключително важен раздел от пълното зъболечение, тъй като често заболяването остава скрито и безсимптомно за пациента, а последиците от него са най-тежките за човешкия организъм от заболяванията в лицево-челюстната област.
  • Пародонтологията се грижи за заболяванията на зъбодържащия апарат (венци и подлежаща кост и периодонциум) – гингивит и пародонтит. Основно място тук заема почистването на зъбен камък с ултразвук, а също и хирургичните грижи на стоматолог-специалист – пародонтолог, който възвръща нормалната структура на меките и твърди тъкани около всеки зъб.

Лечението става с помощта на високотехнологичен лазер.
Изработка на пародонтални шини за стабилизация на зъбите.
Избелване на зъби с американски и швейцарски системи – кабинетно и комбинирано домашно лечение.

 

КОНТАКТИ

Д-р Нарцис Каймакански – Стоматолог гр. Кюстендил
Адрес: гр. Кюстендил, ул. Демокрация 13г, бл. 16, ап. 18, вх. Б, ет. 1
Тел.: 078/ 545060; 0888 376136
Web site: http://et-narcis.vibs.bg