Д-р Мая Бацалова – Стоматолог – гр. Пловдив

Published by burn on

Доктор Мая Бацалова е стоматолог, практикуващ на територията на град Пловдив. Стоматолог Бацалова предоставя възможност за комплексно дентално лечение и гарантира високо качество в предлаганите дентални услуги. Доктор Бацалова предлага на своите пациенти:

-стоматологични прегледи
-избелване на зъби
-лечение на кариеси
-поставяне зъбни коронки, мостове и протези
-почистване на зъбен камък
Доктор Бацалова използва съвременни методи за зъболечение без болка. Стоматологът използва единствено качествени материали и е изключително внимателна със своите пациенти.

Доктор Мая Бацалова извършва стоматологични прегледи в своя стоматологичен кабинет в град Пловдив. След извършен стоматологичен преглед, снема стоматологичен статус за здравното състояние на пациента. Инфекциите в устната кухина могат да засегнат почти всички органи и системи в организма. Затова е много важно провеждането на редовни стоматологични прегледи и поддържането на добро дентално здраве.

Доктор Бацалова притежава богат опит в областта на протетичната стоматология. Част от протетичната стоматология включва поставянето на зъбни коронки, мостове и протези. Протетичното лечение изисква индивидуален план и подход на лечение. Зъбите, претърпели коренова обработка или силно разрушените зъби, могат да бъдат възстановени чрез ретенция в канала и покрити със зъбна коронка. Вследствие на изваден зъб, дефекта може да бъде възстановен, чрез изграждане на мостова конструкция. При липса на кътни зъби или при хора с по-големи дефекти, се изработват подвижни протези, отличаващи се по начина на задържане към зъбите.

Стоматолог Бацалова извършва избелване на зъби по абсолютно безболезнен начин. Продължителността на процедурата е максимум час. Избелването може да се изпълни с няколко посещения, в зависимост от степента на оцветяване или потъмняване на зъбите. Технологията за избелването не уврежда изкуствените корони, зъбният емайл, порцелановите и фотополимерните фасети.

КОНТАКТИ

Д-р Мая Бацалова – Стоматолог – гр. Пловдив
Адрес: гр.Пловдив, ул. "Виктор Юго" № 27, ет. 1
Тел.: 0888/627109