Д-р Маргарет Попниколова Стоматолог гр. Пловдив

Published by burn on

Д-р Маргарет Попниколова е специалист по дентална медицина. Практикува в собствен дентален център MAGICAL DENT в град Пловдив.

В денталното студио се извършва естетично възстановяване на зъби, поставяне на фасти и импланти, избелване, лечение на деца, ортодонтия, коронки, мостове.

Д-р Маргарет Попниколова използва както консервативни, така и последно поколение технологични процедури. Студиото е снабдено с модерно оборудване.

Д-р Попниколова има специални предложения за нови пациенти – БЕЗПЛАТЕН пълен преглед и консултация.

Приоритет на практиката й е да предоставя комфорт на пациента по време на посещение. Затова и предлагам първоначален цялостен профилактичен преглед, който включва снемане на общ и орален статус, изготвяне на план за лечение и определяне на стойността на лечението според различните варианти. Това предложение не важи за спешни случаи.

ОТСТЪПКИ: При предплащане в началото на лечението и ще получите отстъпка от 5 до 10%. Пенсионери, студенти и притежатели на ISIC, IYTC и ITIC карти получават 10% отстъпка. Следвайте ни във Facebook за седмични отстъпки! Препоръчайте приятел и ще получите 20 лв. ваучер, когато Вашият приятел започне лечение в денталния център MAGICAL DENT на Д-р Попниколова.

КОНТАКТИ

Д-р Маргарет Попниколова Стоматолог гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, ул. Жан Жорес 20
Тел.: 032/641214; 0888 788 435; 0876 788 434
Е-mail:
Web site: https://www.facebook.com/MagicalDent/info?tab=overview