Д-р Искра Стоянова – Стоматолог – гр. София

Published by burn on

Д-р Искра Стоянова е специалист поливалентна дентална медицина и ортодонтия. Стоматологичният й кабинет се намира в квартал Гео Милев, София.

Д-р Стоянова е ортодонт с богат опит, извършващ поливалентна дентална дейност. Специалистът предлага комплексно стоматологично лечение, избелване на зъби и лечение зъбно челюстни деформации при възрастни и деца на територията на град София. Предлага изработване на мостове и коронки, лечение на пулпит, периодонтит и физиотерапия с лазер.

ДЕЙНОСТИ:
-Лечение на пулпит
-Изработване на зъбни мостове и коронки
-Периодонтит
-Физиотерапия с лазер
-Лечение на кариес
-Ортодонтско лечение
-Детска дентална медицина
-Парадонтология
-Вадене на зъб
-Премахване на зъбен камък

Д-р Стоянова прилага ортодонтско лечение в случай на неправилно разположение на челюстите или неправилна захапка. Целта на този вид лечение е предотвратяване на последици като: проблеми в говора и дишането, пародонтални заболявания, износване на зъбите и смущения в гълтането.

Ортодонтското лечение е с еднаква продължителност, както при децата, така и при възраастните. Апаратите, използвани при лечението са фиксирани, ретенционни и сваляеми. В ортодонтския кабинет на доктор Стоянова, можете да уговорите час за провеждане на консултация.

В стоматологичният кабинет на д-р Стоянова, ще получите цялостно решение на проблеми свързани със заболявания на зъбите и устната кухина. Кабинетът е оборудван с утвърдена и високотехнологична апаратура, която е гаранция за оптимални резултати, безболезненост и безопасност от заразяване

КОНТАКТИ

Д-р Искра Стоянова – Стоматолог – гр. София
Адрес: гр.София, бул. Шипченски проход 43, вх.А, ателие 3
Тел.: 02/ 4269976; 0888939976