Д-р Илия Борисов Целов – Личен лекар с. Расово

Published by burn on

Д-р Илия Борисов Целов е общопрактикуващ лекар в с. Расово, обл. Монтана.

Като личен лекар, специалистът извършва детски консултации, прегледи и лечение на деца и възрасти в медицинският си кабинет.

В практиката на д-р Илия Целов от 5 години има разкрит клон на СМДЛ Рамус- София  за всякакви изследвания на кръв и био материали, което е в полза за населението. Практиката е оборудвана от световната банка и разполага със съвременни ЕКГ апарати-2, инхалатори, глюкомери и тестове и всичко необходимо за прегледите и лечението на населението. Д-р Илия Целов вече 33 години работи в тази практика и познава всички здравни и социални проблеми на хората. Има и разкрит аптечен пункт поради липса на аптека и е зареден с всички лекарства и консумативи.

ДЕЙНОСТ

Като общопрактикуващ лекар, Д-р Илия Борисов Целов извършва прегледи и лечение на деца и възрастни. В своята работа, доктор Целов се грижи за хронично болни пациенти и извършва наблюдение на кърмачета и новородени. В медицинският кабинет, личният лекар извършва имунизации, ваксинации, измерване на тегло и ръст и други медицински дейности.
Доктор Целов предлага индивидуално отношение към всеки пациент. За най-малките пациенти, той осигурява максимален комфорт и удобство.

КОНТАКТИ

Д-р Илия Борисов Целов – Личен лекар с. Расово
Адрес: с. Расово ул. П. Хитов 2
Тел.: 0972/ 9282; 0887564083