Д-р Иван Зайков – Ортопед-травматолог – гр. Бургас

Published by burn on

Д-р Иван Зайков е специалист ортопед-травматолог, практикуващ на територията на гр. Бургас.

Д-р Зайков  има дългогодишен опит при мекотъканни увреди на колянна става и глезен. Провежда прегледи при фрактури на опорно-двигателния апарат, навяхвания, изкълчвания, травми на менискуси, артрози, спортни травми.

Д-р Зайков извършва ендоскопска и ортопедична травматология, ултразвукова диагностика, ендопротезиране (смяна) на тазобедрена и колянна става.

Ортопедията е дял от медицината, който се занимава с диагностика, профилактика и лечение на придобити или вродени дефекти във функцията или формата на костите, ставите, сухожилията и мусколите.

Травматологията при деца и възрастни обхваща лечението на мускулно-скелетната система на гръбнака, таза, крайници, както и лечението на контузии и рани.

В кабинетът на Доктор Зайков се лекуват пациенти с придобити или вродени деформации и ортопедични заболявания.

Ортопед-травматолог доктор Иван Зайков извършва профилактични прегледи и консултации за диагностициране и назначаване на лечение във връзка със заболявания и травми на мускулно-скелетната система.

Повечето заболявания подлежат на пълно излекуване, но това зависи изцяло от пациента и до колко той обръща внимание на здравословното си състояние. При травма или контузия е необходима навременна консултация със специалист ортопед-травматолог.

Доктор Зайков извършва широк спектър от следните медицински услуги:

  • консултации и амбулаторно лечение
  • ортопедична травматология
  • ендоскопска ортопедия (артроскопии на големи стави)
  • сухожилна и мускулна пластика
  • ендопротезиране на тазобедрена и колянна става
  • корекции на вродени аномалии на опорно-двигателния апарат

Доктор Зайков извършва преглед и лечение на пациенти със спортни травми, проблеми на горни и долни крайници и травми на таза.

Целта на ортопед-травматолог доктор Иван Зайков е да предостави персонално внимание и подходящи медицински грижи на пациенти, потърсили неговата професионална медицинска помощ.

КОНТАКТИ

Д-р Иван Зайков – Ортопед-травматолог – гр. Бургас
Адрес: гр. Бургас, ж.к. Зорница бл.58, каб.5 - партер
Тел.: 056/918631;0888644881;