Д-р Ивайло Генев – Стоматолог гр. Габрово

Published by burn on

Д-р Ивайло Генев е специалист по денталка медицина и предлага денощна спешна стоматологична помощ. Работи с високо качествени материали на водещите фирми. Кабинетът му е оборудван със съвременна дентална апаратура.

Д-р Генев има сключен договор с РЗОК. Лекува деца и бременни жени. Използва услугите само на лицензирана и отлично оборудвана зъботехническа лаборатория, с възможност за решаване и на по-сложни клинични случаи.

Работа с деца:
Профилактични прегледи и мотивация; профилактично запечатване на фисури със силанти; лечение на кариес, пулпити и периодонтити на временни и постоянни зъби, обтурации на детски зъби с Twinky Star (шарени обтурации с няколко чудесни цвята) съвремененен фотополимеризиращ ренгеноконтрастен компомер, отделящ флуорни йони, заздравяващ зъбните структури. При необходимост от ортодонтско лечение, провеждаме своевременна консултация със специалист-ортодонт.
Работа с бременни жени:
Профилактични прегледи; безболезнено лечение, колаборация с личния акушер-гинеколог.
Естетична стоматология:
Изработване на обтурации със съвременна апаратура и висококачествени и високоестетични и фотополимери от водещи марки и производители /Kerr, Densply/; изработка на металокерамични корони и мостове с повишена естетика; изработка на скелетирани моделноляти протези; изработка на класически протетични конструкции /корони, мостове и протези/.
Ендодонтия и оперативно зъболечение:
Работа под анестезия; използване на машинни Ni-Ti инструменти от ново поколение; използване на дигитални методи, при определяне дължината на кореновия канал /апекслокация/; запълване с биологично поносими хипоалергични материали (гутаперча и епокси сийлър); рентгенов контрол на работата.
Хирургия:
Екстракция на зъби; затруднени екстракции и вадене на мъдреци и силно разрушени зъби; инцизии на абсцеси; ежедневна парадонтална хирургия.
Парадонтология:
Профилактика и лечение на парадонталните заболявания; почистване на зъбен камък с ултразвуков апарат; шиниране на зъби с увреден пародонт; извършване на PET тест /ДНК анализ/, изпращан за изследване в Германия за качествено и количествено откриване на бактериалните причинители на пародонтита с изготвяне на препоръка за адекватно и индивидуално антибиотично лечение, прилагане на физиотерапевтични процедури /йонофореза, лазер/.

КОНТАКТИ

Д-р Ивайло Генев – Стоматолог гр. Габрово
Адрес: гр. Габрово, ул. Екзарх Йосиф 3
Тел.: 0896 866 086
Е-mail: