Д-р Емилия Цветкова – Личен лекар гр. Кюстендил

Published by burn on

Д-р Емилия Цветкова е личен и семеен лекар в Кюстендил. Като специалист по обща медицина извършва профилактични прегледи, имунизации и поставя ваксини.

ДЕЙНОСТИ:
– амбулаторни прегледи
– манипулации
– консултации
– домашни посещения
– имунизации
– диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни
– съвместно лечение с профилирани специалисти

Д-р Цветкова извършва профилактични прегледи в медицинският си кабинет в град Кюстендил. За пациентите от 18-30 годишна възраст профилактичният преглед включва: изчисляване индекс на телесна маса, електрокардиограма, измерване на артериално налягане, оценка на психичен статус, изследване на кръвна захар, изследване острота на зрение, изследване на урина и кръв. Д-р Емилия Цветкова извършва и определя рисковите групи сред пациенти си. Чрез профилактичните прегледи се следи за развитие на социално значими заболявания като: рак на дебелото черво и стомаха, рак на простата, захарен диабет, рак на гърдата и маточната шийка.

В медицинският си кабинет, д-р Цветкова поставя ваксини и прави имунизации. Ваксините се прилагат по определен ред и на определена възраст, съгласно НИК (Националния имунизационен календар ). Препоръчителните имунизации са по желание на пациента. Тe включват имунизациите срещу: коремен тиф, жълта треска, морбили, паротит, рубеола, менингококови, хепатит А и Б.

В случаите, когато дадено заболяване не може да се излекува в условията на извънболнична помощ, личен и семеен лекар Емилия Цветкова насочва своите пациенти за хоспитализация. Всички здравноосигурени лица, избрали личен лекар, заплащат единствено потребителска такса.

КОНТАКТИ

Д-р Емилия Цветкова – Личен лекар гр. Кюстендил
Адрес: гр. Кюстендил, ул. Любен Каравелов 10
Тел.: 078/ 551470; 0899 356322
Е-mail: