Д-р Елена Димитрова Аврамова – Нефролог гр. Гоце Делчев

Published by burn on

Д-р Елена Димитрова Аврамова е лекар нефролог, практикуващ в град Гоце Делчев и град Разлог. В съвременно оборудвания си нефрологичен кабинет извършва профилактични прегледи, диагностика и лечение на бъбречни заболявания.
Може да се обърнете към Доктор Аврамова в случай че:
забележите наличието на кръв в урината
отоци
кожни обриви
странен вкус в устата
болки в кръста, в областта на бъбреците
Д-р Аврамова има богат професионален опит в областта на диагностиката и лечението на бъбречни заболявания. Подхожда с изключително внимание към всеки пациент и съобразява всяко назначено лечение с особеностите на неговия организъм.
Нефрологичния кабинет на Д-р Елена Димитрова Аврамова разполага със съвременна апаратура за диагностика, гарантираща точността на резултатите, което улеснява и назначаването на правилно лечение.
Извършва прегледи в Разлог всяка Първа и Трета седмица от месеца от 14-17 ч.

НЕФРОЛОГИЧНИ ПРЕГЛЕДИ

Д-р Елена Димитрова Аврамова извършва профилактични нефрологични прегледи в кабинета си в град Гоце Делчев и град Радлог. Научно доказано е, че хроничните бъбречни заболявания са рисков фактор за развитието на сърдечно-съдови заболявания. За това Доктор Аврамова препоръчва провеждането на редовни прегледи с цел ранна диагностика на бъбречните болести и осъществяване на непрекъснат контрол върху вече диагностицирани такива.
По време на нефрологичния преглед лекарят проверява общото състояние на бъбреците и при съмнение за наличието на някое заболяване назначава необходимите изследвания.

КОНТАКТИ

Д-р Елена Димитрова Аврамова – Нефролог гр. Гоце Делчев
Адрес: гр. Гоце Делчев, ул. Стара Планина 54 - партер на западен павилион МБАЛ Ив. Скендеров ЕООД
Тел.: 0887 739 848