Д-р Данаил Николов – Невролог гр. Асеновград

Published by burn on

Д-р Данаил Николов е специалист невролог, практикуващ на територията на град Асеновград. Лекарят извършва лечение на неврологични заболявания, изследвания с квантово-магнитен резонансен анализатор и мануална терапия. Специалистът извършва диагностика и лечение на:

  • Спазми на мозъчните съдове
  • Възпалителни и съдови заболявания на мозъка
  • Злокачествени и доброкачествени тумори на мозъка
  • Инсулти
  • Главоболие и мигрена

Квантово-магнитен резонансен анализатор е устройство, което служи за преглед върху здравното състояние на човешкия организъм. Този метод на диагностика е ефикасен, бърз, лесен и практичен. Чрез квантовия метод се установява състоянието на мозъчно-съдовата, сърдечно-съдовата и половата система, нивото на кръвната захар, минералната плътност на костите.

Мануалната терапия е лечебен метод, който се прилага при лечение на артроза на крайниците, остеохондроза, главоболие, невралгия от различен характер, изтръпване на крайниците. Този вид терапия не се ограничава само със ставите и гръбначния стълб. Терапевтът намества и костите на таза, а също се занимава и с лечение на вътрешните органи.

Кабинетът на д-р Николов е оборудван със съвременна техника за диагностика на неврологични заболявания. Специалистът разполага с апарат за електроенцефалографии, електромиографски апарат, апарат за транскраниална доплерова сонография и ехограф за цветно дуплекс скениране на вени и артерии.

Комбинацията от добър специалист и висококачествена апаратура, води до качествена и бърза диагностика на множество неврологични заболявания.

КОНТАКТИ

Д-р Данаил Николов – Невролог гр. Асеновград
Адрес: гр. Асеновград, ул. Александър Стамболийски 28 - МЦ I Асеновград , ет. 3, каб. 8
Тел.: 0887 532 017
Е-mail: