Д-р Георги Георгиев – Педиатър гр. Габрово

Published by burn on

Д-р Георги Георгиев е специалист по педиатрия. Извършва консултации, прегледи, диагностика и лечение на детски болести. Практиката му е в ДКЦ 1 в град Габрово.

 

Д-рГеорги Георгиев има богат професионален опит и дългогодишна практика в работата си с деца и кърмачета и лечение на заболявания в детска възраст.

Д-р Георгиев извършва детски консултации. Те включват: профилактика на анемия, проследяване правилното хранене на детето, хипотрофия, проследяване на нервно-психическото и физическо развитие на децата, затлъстяване и рахит. Педиатърът поставя задължителни и препоръчителни имунизации и ваксини, както и назначава различни изследвания.

Д-р Георги Недков Георгиев извършва прегледи за установяване на правилното физическо развитие на децата. Измерва теглото, гръдната обиколка и височината, проверява очното зрение и консултира родителите относно правилното развитие на тяхното дете.

Д-р Георгиев лекува остри и хронични заболявания при децата, препоръчителни и задължителни имунизации в детска възраст, проследяване на емоционални и психични нарушения.

КОНТАКТИ

Д-р Георги Георгиев – Педиатър гр. Габрово
Адрес: гр. Габрово, бул.Трети Март 3 ет.3 каб.64
Тел.: 0887368597