Д-р Владимир Гунев – Стоматолог – гр. София

Published by burn on

Д-р Владимир Гунев е специалист по дентална медицина. Практикува в денталне кабинет NV Dent.

 

NV Dent e дентална практика, намираща се в идеалния център на София. Екипът е отдаден на предоставянето на най-добрата грижа за всички пациенти и се стреми към постигането на възможно най-добрите резултати и предоставяне на вида и качеството на услугата, която кара пациенти да се усмихват.

NV Dent предлага достъпни цени и високо качество на услугите, като използва материали с признато качество на пазара, съвременни технологии и предоставяме персонална грижа, съобразена с конкретните нужди и желанията на пациента.


NV Dent е решена да промени начина, по който хората се чувстват и мислят за денталната медицина. Екипът вярва, че не е необходимо посещението при зъболекар да е болезнено или травматично преживяване. Стремежът им е да накарат пациентите, от най-малките до най-големите, да се чувстват като у дома си и да им предложат най-доброто лечение в спокойна, уютна и приятелска атмосфера.


Специалност на NV Dent е пълно възстановяване и дългосрочното запазване на здравето на устата, използвайки най-добрите материали, предлагайки пълния спектър от услуги.

КОНТАКТИ

Д-р Владимир Гунев – Стоматолог – гр. София
Адрес: гр. София, ул. Княз Борис I 36 ет. 1 ап. 1
Тел.: 088 937 8985