Д-р Виолета Илиева – Стоматолог – гр. Петрич

Published by burn on

Д-р Виолета Илиева е специалист по дентална медицина в град Петрич. Тя предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес и естетична дентална медицина.

Стоматологичният кабинет на доктор Илиева е оборудван с модерна апаратура и техника, позволяваща прилагането на иновативни методи за зъболечение. Кабинетът е обзаведен така, че на пациента да не му липсва комфорт и удобство по време на лечението или диагностиката на зъбни болести. В своята работа, д-р Илиева използва единствено качествени материали за изготвяне на пломби, коронки и фасети.

 

 

ДЕЙНОСТИ:
– стоматологични прегледи
– лечение на кариес
– естетична дентална медицина и избелване на зъби

Прегледите включват снемане на стоматологичен статус. Д-р Илиева изследва здравето на зъбите, венците и устната кухина. Редовните прегледи са от важно значение, за поддържането на добро дентално и орално здраве. Редовната и качествената профилактика спестява средства за лечение при денталните заболявания.

Кариесът е инфекциозно заболяване, което води до разрушаване на зъба. В начален стадий, симптомите са най-често визуални, а в по-късен етап болка при физични или химични дразнения. Д-р Виолета Илиева извършва лечение на кариес с помощта на пломба и кариесът се премахва механично. В кабинета на стоматологът ще получите лечение на кариес без болка, кървене, неприятен звук и анестезия.

Д-р Виолета Илиева предлага естетичната дентална медицина, която включва: избелване на зъбите, композитни възстановявания, промяна на цвета и формата на зъбите, чрез порцеланови корони и фасети. С помощта на естетична дентална медицина се създава хармония между: структурата на лицето и устата, лицевите характеристики, формата и структурата на венеца, размера и формата на зъбите и техния цвят.

 

КОНТАКТИ

Д-р Виолета Илиева – Стоматолог – гр. Петрич
Адрес: гр. Петрич, ул. Атанас Лютвиев 23
Тел.: 0888668933