Д-р Виктория Бързачка – Офталмолог гр. Благоевград

Published by burn on

В кабинета по очни болести се извършва диагностика и лечение на вродени, възпалителни и травматични очни заболявания, съдови заболявания, травми и глаукома.

Прецизната техника позволява правилната корекция на рефракционните аномалии – далекогледство, късогледство и астигматизъм, както и навременното откриване и лечение на глаукомно болните чрез компютърна периметрия и използуването на динамичен Паскал тонометър.

Специално внимание се отделя на неоперативното лечение на кривогледство в детска възраст посредством синоптофор, уред,който се използува и за повлияване на „мързеливо” око.

Новост е наличието на ръчен авторефрактометър Плюсоптикс, подходящ за изследването на зрението на децата възможно най-рано – над 6 месечна възраст.

Вече разполагаме с уникален апарат за изследване на болестите на заден и преден очен сегмент- оптичен кохерентен томограф, което ни дава възможност за най- прецизна диагностика.

При нужда от хирургично лечение в Отделението по Очни болести на МБАЛ Пулс се предлага най-съвременната факохирургия на „вътрешно перде” по безшевен метод и с поставяне на мекавътреочна леща, както и всички оперативни интервенции на преден очен сегмент.

Съвременно оперативно лечение на катаракта и глаукома, както и Детската офталмология.

Записването се извършва само в посоченото работно време!

Д-р Бързачка работи с НЗОК.

Специалности и квалификации

  • Офталмология;
  • Детска офталмология;
  • Лазерно лечение в офталмологията;
  • Ехографско изследване на око;
  • Курс по факоемулсификация в Ченай-Индия.

РАБОТНО ВРЕМЕ:
От понеделник до петък – 9.00-12.00 и 13.00-17.30 часа
Събота – 10.00 – 15.00 часа

 

КОНТАКТИ

Д-р Виктория Бързачка – Офталмолог гр. Благоевград
Адрес: гр. Благоевград, ул. Славянска 66, ет.2, кабинет 206
Тел.: 0898 492 835
Е-mail: