Д-р Веска Василева – Стоматолог гр. Пловдив

Published by burn on

Д-р Веска Василева е родена през 1971г. в Пловдив. Завършва немска езикова гимназия ЕСПУ “Г.Кирков“ в родния си град 1990г. Владее руски, немски и английски езици.

Стоматология изучава в Медицински Университет-Пловдив и завършва образованието си с отличие през 1996г. Трудовият й път стартира непосредствено след дипломирането й. Работи в частен кабинет и в държавен кабинет. Първата си лична практика открива през 1999г. Занимава се дълги години с водене “pro bono“ курсове за бременни и млади родители с цел издигане здравната култура на българина въобще. Пише статии за много медицински издания и участва в радио предавания на интересни и болезнени теми в сферата на зъболечението. Продължава образованието си както в Германия, Швейцария, Израел, така и в България на следдипломни специализации .

Основните й интереси се позиционират в областта на естетичните възтановявания и ендодонтията. Разширява практиката си и 2010г., открива нова клиника “Зъболечение Д-р Василева“. Междувременно изучава Психология в Пловдивски Университет и Медицински мениджмънт в МУ–Пловдив, който завършва през 2012г.

Дентална клиника „Д-р Василева“ стартира своята практика през 1998 година в Пловдив, България. Вече 15 години пациентите намират тук професионално и компетентно обслужване с висококачествени материали, иновативно дентално оборудване и висококвалифициран екип от дентални лекари и асистенти. В Дентална клиника „Д-р Василева“ не се прави компромис по отношение на здравето, естетиката, биологичността и функционалността.

Като мениджър, Д-р Василева се гордее с прекрасния екип, създаден през годините: високо мотивирани специалисти, усърдни в поставянето на все по-високи цели в професията. Като стоматолог, тя е удовлетворена от многото доволни пациенти и стотиците решени случаи. Като човек е благодарна за хилядите мигове на вдъхновение и щастие от реализирани мечти и сбъднати мениджърски и професионални решения.

 

УСЛУГИ:

* Естетична медицина

* Дентална имплантология

* Лазерна стоматология

* Орална хирургия

* Пародонтология и орална хигиена

* Ендодонтия и кариесология

* Детска стоматология

* Извличане на стволови клетки

КОНТАКТИ

Д-р Веска Василева – Стоматолог гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, пл. Кочо Честименски 2В /партер/
Web site: http://dent4you.net/index.php/bg