Д-р Антоанета Тонева – Нефролог гр. Варна

Published by burn on

Доктор Антоанета Тонева е специалист нефролог, практикуващ на територията на град Варна. Лекарят към момента практикува към МБАЛ Св. Анна и извършва: прегледи, консултации, диагностика и лечение на бъбречни заболявания.

Нефрологията е дял от медицината, занимаващ се с диагностика, превенция и лечение на бъбречните заболявания. Най-често срещаните са инфекциите на пикочните пътища, хронична и остра бъбречна недостатъчност, цистит, бъбречно-каменната болест и други.

Диагностика, консултации и лечение на бъбречни заболявания във Варна

В нефрологичния си кабинет в град Варна, доктор Тонева извършва прегледи, диагностика, консултации, и лечение на бъбречни заболявания. Диагностиката на този вид заболявания се извършва посредством лабораторни и апаратни изследвания. Тясната връзка между клиничната лаборатория и нефролога дават възможност за бързо и прецизно извършване на необходимите изследвания. С помощта на ултразвуков апарат се диагностицират отделните заболявания на отделителната система, най-често от които камъни в  пикочопроводите, пикочния мехур и бъбреците.

КОНТАКТИ

Д-р Антоанета Тонева – Нефролог гр. Варна
Адрес: гр. Варна, бул. Цар Освободител 100 - МБАЛ Света Анна отделение Диализно лечение
Тел.: 052/ 602 649; 052/ 603 802; 0898776088