Доц. д-р Анна Драганова – Вътрешни болести гр. София

Published by burn on

Доц. д-р Анна Драганова к.м.н.е специалист по вътрешни болести и авиационна медицина.

Завършила е медицина в Медицинска академия София.
Специалист е по вътрешни болести и авиационна медицина.
Член е на Съюза на учените в България.

Мото „Медицината е изкуство да се подражава на въздействието на природата“ – Хипократ.

Работила е като интернист, ревмо-кардиолог и председател на ТЕЛК – 8 години в Районна болница гр. Елхово и 5 години в 3-та Работническа болница София; 24 години във Военно-медицинска академия Авио-медицински научно-изследователски институт София с летателните контингенти на България, консултант в Здравен център „Лечител“, от 15 години е консултант за България на продукти, произведени в Швейцария.

Специализации: вътрешни болести, кардиология, ендокринология, анестезиология, трудово-лекарска експертиза, авиационна и космическа медицина, ароматерапия, иглотерапия, хомеопатия.

Научна степен: “Кандидат на медицинските науки” чрез защитен дисертационен труд на кардиологична тема.
Научни трудове: над 160 – в сборници, изнесени на конгреси, симпозиуми и други научни медицински форуми у нас и в чужбина.

Тематика на научните разработки: във всички области на вътрешната медицина, кардиология и авиационна медицина: рискови фактори за ИБС, клинико-лабораторни, биохимични, функционални и специфични авиомедицински изследвания, авиомедицинска и космическа експертиза на летателния състав на Република България, медицински подбор на българските космонавти и други.

Преподавателска дейност: лекции и практически упражнения пред лекари и специализанти по Авиационна медицина, член на държавната комисия за придобиване на специалност от лекари по Авиационна медицина; лекции, консултации и курсове по Ароматерапия, профилактика с природни средства и др.
Притежава СЕРТИФИКАТ за АРОМАТЕРАПИЯ от Aromatherapy Education Institute, Salem, UTAN, USA.

Използва немска апаратура BIOPULSAR-Reflexograph, който измерва и показва нивото на енергия на всеки орган и състоянието на аурата на човека, като предупреждава за възможни проблеми със здравето и подходяща профилактика. Този уред е съществена част от практиката на много терапевти и фармацевти в Европа и света. В София има само 2 апарата BIOPULSAR-Reflexograph.

Изработва комплексни програми за профилактика и лечение, използвайки класически и алтернативни методи, ароматерапия и други.

Работи по швейцарски програми за регулиране на телесното тегло с природни продукти.

В центъра успешно се използва Biopulsar Auramed Reflexograph®
С този апарат ще получите анализ на аурата и енергийните центрове с комплексна консултация.
Biopulsar Reflexograph е чувствителен помощен инструмент, който позволява бързо и безопасно тестване на Вашето здраве и кои природни продукти са най-добри за Вас. Той ще ви покаже и Вашата цветна аура.

Консултации, избор на продукти и съставяне на индивидуална програма с помощта на Biopulsar Reflexograf след предварително записване при доц. д-р Анна Драганова к.м.н. на телефон 0887 78 43 12

Тестване на апарата БИОПУЛСАР:
ЦЕНА: 80.00 лв.
ПРОМОЦИЯ!
ЦЕНА: 20.00 лв.

КОНТАКТИ

Доц. д-р Анна Драганова – Вътрешни болести гр. София
Адрес: гр. София, ул. Слатинска 101, ет. 1
Тел.: 0887784312
Е-mail: