Дерматологичен център Милена Неделчева гр. Стара Загора

Published by burn on

На чело на Дерматологичният център е д-р Милена Неделчева – специалист дерматолог . Това е  най-посещаваната дестинация в Южна България що се отнася до лечения на всякакви кожни заболявания, козметично третиране на кожата и процедури по отслабване.

Високо квалифицирания персонал на този център извършва лечение на екземи, псориазис, предлага услуги в сферата на алергичните тестове, педиатричната дерматология, постоянен грим, химически пилинг и революционната технология на апарат “Velasmooth” за премахване на целулит. Този апарат комбинира успешно технологии, които други апарати към наши дни не могат. Производителите на апарата от фирма Syneron наричат технологията „електро-оптична синергия”. Това е комбинация от биполярна радио-честотност, вакумно всмукване и механичен масаж.

Технологията работи на принципа, че топлината от радиовълните и светлинната енергия усилват метаболизма на третираните мастни клетки и така причинява стопяването на мастната тъкан. Едновременно с това масажиращото устройство на апарата и финото вакумно всмукване водят до ефект на изглаждане на кожата. Има само два такива апарата на територията на България. “Velasmooth” е отлично приета от водещите световни практики, занимаващи се с премахване на целулит, бръчки на кожата, намаляване на телесно тегло и оформяне на елегантен контур на тялото.

Също така в Дерматологичен център „Д-р Неделчева” се извършват фототерапии, фотоепилации, премахване на пигментации чрез използване на лазерен апарат “Skin Station”.

 

КОНТАКТИ

Дерматологичен център Милена Неделчева гр. Стара Загора
Адрес: гр. Стара Загора, ул. „Димитър Наумов” 32
Тел.: 042/ 64 64 64; 0887 909099
Web site: http://mnedelcheva-bg.com/