Дентално студио НД гр. София

Published by burn on

Дентално студио НД е основано през 1991 г. от д-р Петър Настев.

Д-р Настев е придобива специалност Ортодонтия и протетична стоматология през 1973 г. В периода 1971 – 1995 г. преподава в Стоматологичен Факултет – София. Популяризира лечението с брекети в България от 1988 г. Има множество специализации, курсове и участия в конгреси в Германия, Италия, Гърция, Турция. Член е на Световната Ортодонтска асоциация.

 

 

Дентално студио НД предлага широка гама от естетични услуги:

* Комплексно естетично възстановяване

* Избелващи процедури

* Естетични брекети

* Метални брекети

* Подвижни апарати

Дентално студио НД предлага специализирано обучение съвместно с фирма Консидент. Провежда се теоретико-практически курс на типодонт “Damon System”. Курсът е сертифициран от фирма ORMCO.

Студиото е специализирано в лечението с Damon-системата. Д-р Галина Димова е единственият в България сертифициран преподавател за обучение с тази система. Предлагаме лечение с метални брекети Damon Q и естетични брекети Damon Clear (с варианти само за фронтални зъби или за всички горни и долните фронтални). Целта е да се съкрати максимално времето за постигане на перфектната усмивка. Предлага се и индивидуално изработване на брекетите и дъгите за по-прецизен резултат и по-кратки срокове на лечение със системата Insignia.

КОНТАКТИ

Дентално студио НД гр. София
Адрес: гр. София, кв. Зона Б- 19, ул. Три уши 105
Тел.: 02 822 1345; 0888 711 018
Е-mail:
Web site: http://www.dental-studio.biz