Дентално депо Патриция гр. София

Published by burn on

Фирма Патриция ООД е на пазара за стоматологични, санитарни и хирургически консумативи от 1994 г. със собственици и управители г-жа Наташа Иванова и г-н Красимир Грозданов.

За повече от 18 години дейност фирмата успява да създаде добро име в бранша с високото качество на предлаганите от нас продукти и със стремежа за постигане на високи стандарти в обслужването на всеки един клиент.

Патриция поддържа богата номенклатура от около 6000 артикула, покриващи пълната гама от материали, консумативи, инструментариум и апаратура, необходими за съвременната стоматологична практика. Патриция ООД работи с утвърдени, световноизвестни производители, като на някои е изключителен дистрибутор, а на повече от 70% от тях е официален вносител.

Постоянни партньори:

Фирмите от международната корпорация DENTSPLY International Inc. – Dentsply Detrey и Friadent – Германия, Dentsply Maillefer–Швейцария, Dentsply Sultan – САЩ, Dentsply Austria, както и фирмите от Германия Carl Martin Solingen, HLW Dental Instruments, Coltene Whaledent, Hahnenkratt и Lege Artis Farma. Tecnoss Dental, Euronda SPA и Larident от Италия. Edenta AG и FKG Dentaire – Швейцария, Bome и Ortho Plus – Франция, Kenda Ag – Лихтенщайн, Ortho Plus – Франция, Cerkamed – Полша, FGM – Бразилия, HPC Healthline – Великобритания, Blossom Europe – Испания, Ceda Press – Сърбия, Medicom – Холандия Top Glove – Малайзия, фирмите от Швеция SDI, Dental Terapeutics, Dentatus, Nordiska Dental, Directa, J.H.Orsing, Parmax и др.

Патриция е постоянен партньор и на всички местни доставчици и производители.

Фирмата има гъвкава ценова политика и непрекъснато представя изключителни търговски предложения и промоции, съобразени с обстановката в денталния бранш.

Фирмата е редовен участник във всички специализирани дентални изложения с презентации и демонстрации на нови продукти в областа на стоматологията. Регулярно организира конференции, практически курсове и дискусионни срещи за новости в денталната медицина.

Нейни консултанти са сертифицирани лекари по дентална медицина с профилирани интереси в ендодонтията, естетичните възстановявания и имплантологията. Те са Д-р Силвия Димитрова от ФДМ Пловдив, Д-р Божидар Кафелов, Д-р Мариета Дочева и Д-р Асен Маринов с успешни частни практики, получили признание на българско и световно ниво.

Дейността е изцяло компютъризирана с възможност за бързо набиране и обработване на поръчки, акуратно информиране за срока на годност на стоките и стойността на поръчката.

Патриция притежава разрешение ” № IV-169/ РД 02-34/ 27.02.2008 от Министерство на Зравеопазването да ‘’ТЪРГУВА НА ЕДРО С ЛЕКАРСТВА” и разрешение № IV-P-T/МИ-165/06.12.2008 “ЗА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО С МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ’’, както и всички необходими документи и лицензи разрешаващи и регламентиращи съответната дейност. Регистрирана е по ЗДДС и издава данъчни фактури.

Патриция ООД разполага със собствен нов автомобилен парк за доставки в рамките на работния ден. За останалите градове и села в страната използва услугите на спедиторски фирми, извършващи доставките за по-малко от 24 часа.

 

КОНТАКТИ

Дентално депо Патриция гр. София
Адрес: patricia@patricia.bg
Тел.: 02/ 931 99 31; 02/ 931 99 21; 02/ 931 22 47; 0888 468 063
Web site: http://www.patricia.bg/contacts/